Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Dziedātājs Kriss Noa izdod dziesmu This Is The Night

Piektdien, 23. oktobrī, klajā nāk mūziķa Krisa Noa (Chris Noah) jaunākais singls This Is The Night no 6. novembrī gaidāmā minialbuma Distance Deluxe, informēja mūziķa pārstāvji.

Dziesma ir tapusi sadarbībā ar britu mūzikas producentu Kristoferu Harrisu (strādājis ar Bear's Den, Belle and Sebastian, Ghostpoet u.c.), ar kuru Kriss jau ir veiksmīgi sadarbojies iepriekš.

This Is The Night dziesmas iedvesma radusies no bieži novērojama paradoksa, kad viens cilvēks attiecībās ir vairāk orientēts uz karjeru un tas kļūst par iemeslu, kādēļ attiecības agrāk vai vēlāk nolemtas izjukšanai. Tomēr attiecības tiek uzturētas mākslīgi, jo nereti palikt kopā ir vieglāk nekā atvadīties.

This Is The Night ir mūziķa līdz šim visvairāk pop žanram atbilstošā dziesma. Kā stāsta pats Kriss: "Lai gan necenšos pieturēties pie viena konkrēta žanra, šoreiz producentam Kristoferam nācās mani nedaudz pierunāt doties šajā virzienā, un jāteic, esmu apmierināts ar rezultātu." Arī starptautiskie mūzikas apskatnieki un blogeri dziesmu novērtē kā veiksmīgu komerciālas popmūzikas un indie žanra apvienojumu.

Līdz ar jauno dziesmu tiek publicēts arī tās videoklips. Video scenārija autors un režisors Renārs Liepiņš par klipu un filmēšanas procesu stāsta: "Klipā var redzēt vienas attiecības vairākos posmos – gan sākumu, gan vidu, gan arī nobeigumu. Vienas dienas filmēšana. Vairākas lokācijas. Ar episku noslēgumu. Paldies laikapstākļiem, komandai un aktieriem par spēju lēkāt laikā un emocionālajā diapazonā."

Dziesma nāk klajā ierakstu kompānijas Made in Baltics/Sony Music Entertainment paspārnē un ir sarakstīta RigaLive nometnē. Tās ieraksts tapis ar LaIPA (Latvijas izpildītāju un producentu apvienība) stipendijas finansējumu.

Atgādinām, ka 6. decembrī ar diviem koncertiem Kriss Noa uzstāsies Rīgā, Splendid Palace. Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un šeit

Kriss Noa ir latviešu mūziķis, kurš savā mūzikā veiksmīgi apvieno indie roku un mūsdienu popmūziku. Mūziķa autentiskā balss un aizraujošās melodijas ir izpelnījušās Latvijas radiostaciju un mediju atzinību un atbalstu. 2016. gadā Kriss Noa izdeva savu otro singlu You, kas kļuva par Latvijā vienu no spēlētākajām dziesmām 2016. gadā un 2017. gadā ieguva AKKA/LAA Autortiesību Bezgalības balvu. Tam sekoja minialbums jeb EP What About Tomorrow?, kas tika nominēts labākajai debijai Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons 2018.

2018. gadā Kriss Noa sadarbībā ar producentu Kristoferu Harisu ierakstīja trīs dziesmas River, Fall Through un Inside Out.  Līdz ar šo dziesmu iznākšanu Krisa Noa mūziku sāka ievērot un pievērst uzmanību starptautiski mūzikas blogi (Indie Air, AlexRainBirdMusic, Wolf in a Suit, Uranium Music, Purple Melon Mystic Sons, Music Injection), savukārt Fall Through kļuva par mūziķa visvairāk Latvijas radio stacijās atskaņoto dziesmu.

Kriss Noa ir uzstājies gan pašmāju festivālos Positivus, Summer Sound, Bauskas Tas Te, gan Reeperbahn festivālā Hamburgā, Tallinā Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros, kā arī ir iesildījis tādus māksliniekus kā The Naked and Famous, Tom Odell un LP.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja