Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Video: Grupa Instrumenti laiž klajā dziesmu Runā Rīga

Grupa Instrumenti šodien publicē dziesmu Runā Rīga un tās videoklipu, kura scenārija autors un režisors ir Kaspars Roga, informēja grupas pārstāvji.

Runā Rīga ir Instrumentu svaigākais veikums, kas ir grupas nākamā gada pirmajā pusē gaidāmā jaunā albuma priekšvēstnesis.

Runā Rīga mūzikas autors Reinis Sējāns stāsta: "Bīts radās spontāni, nemaz nedomājot, ka tas kļūs par kādas dziesmas pamatu. Tikai vēlāk tas neticami organiski satikās ar Marta Pujāta labu laiciņu atpakaļ rakstītu tekstu. Tās reizes, kad notiek šāda negaidīta saslēgšanās, nostiprina pārliecību, ka, lai arī katrs dzīvojamies savā nodabā, mēs visi viļņojamies kopīgā frekvencē un, acīmredzot, nu ir pienācis laiks jaudīgai enerģijas izlādei."

Videoklipa idejas autors ir Kaspars Roga, kurš talantīgas radošās un tehniskās komandas sastāvā uzbūris, Instrumentprāt, lielisku Runā Rīga vizuālo stāstu.

Komentē Jānis Šipkēvics: "Kaspars Roga mūziku jūt īpaši vizuāli. Viņam piemīt apbrīnojama spēja pārvērst dziesmas vārdus fantastiskos simbolos, melodiskās līnijas - vibrējošos attēlos. Un bildes ritms - tā prot tikai īsts bundzinieks! Šodien mums ir iespēja piedzīvot viņa talanta un augstākās meistarības krustpunktu."

Video piedalījušies arī lielākie Latvijas hiphopa grandi – ansis, Gustavo un Ozols.

Runā Rīga režisors Kaspars Roga norāda: "Grupa Instrumenti allaž bijuši izaicinājumu pilni un šī dziesma nav izņēmums. Pirmo reizi to noklausoties, kārtējo reizi biju patīkami pārsteigts par grupas radošajiem izaicinājumiem un risinājumiem mūzikā. Šķita tikai loģiski pastiprināt šo sajūtu arī videoklipā, pie kura kopā strādājām brīnišķīgā komandā, acīs mums visiem sprakšķēja kino mīlestības dzirkstele, kas tagad ir materializējusies jaudīgā klipā jaudīgai dziesmai! Paldies Instrumentiem par iespēju, komandai par izturību! Patīkamu skatīšanos, lai Rīga runā!"
 
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja