Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kultūru karantīnā neieliksi! DDT aicina mājās piedzīvot Izrādes-instrukcijas

Dirty Deal Teatro veido Izrāžu-instrukciju ciklu, ko varēs piedzīvot, nedodoties uz publiskām vietām, informēja teātra pārstāve Māra Uzuliņa.

Katru trešdienu plkst. 19 kāds no Dirty Deal Teatro dramaturgiem sagatavos savu Izrādi-instrukciju, kuras pamatā būs norādījumi, lai izrādi varētu piedzīvot, atrodoties mājās vai citā atbildīgā un drošā vietā un veidā. Katra Izrāde - instrukcija sastāvēs no dramaturga individuāli piemeklētiem vai radītiem literāriem, vizuāliem, audiāliem un cita veida materiāliem, kas būs pieejami un lejupielādējami digitāli. Ik nedēļu izrādes formāts atšķirsies.

Šo trešdien, 25.martā, savu "izrādi-instrukciju" ar nosaukumu Pieturzīmes piedāvās dramaturģe Linda Rudene. Izrādes dalībniekiem būs iespēja interaktīvā veidā risināt astoņas klausāmmīklas, kas veltītas latviešu autoru darbiem, kuri atrodami teju katrā grāmatplauktā. Izrādē piedalās aktieris Agris Krapivņickis.

Aizvadītajā nedēļā pie skatītājiem nonāca Dirty Deal Teatro dramaturga Jāņa Baloža instrukciju izrāde diviem Tuvošanās, kas paredzēta izspēlēšanai divatā klātesamībā vai virtuāli. Tā joprojām ir pieejama šeit izspēlēšanai gan latviešu, gan angļu valodā.

Izrāžu cikls norisināsies līdz brīdim, kad atkal varēs atsākt teātra darbību klātienē. Izrādes tiks publicētas Dirty Deal Teatro sociālajos tīklos. Visu izrāžu materiāli vienkopus pieejami un lejupielādējami bez maksas saitē: ej.uz/izrades_instrukcijas

Saistībā ar ārkārtas situāciju valstī un valdības noteiktajiem ierobežojumiem publisku pasākumu rīkošanā Dirty Deal Teatro līdz 14. aprīlim ieplānotās izrādes nenotiks. Iegādāto biļešu īpašniekus aicina sekot aktuālajai informācijai teātra mājaslapā un sociālajos tīklos. Par pārcelto izrāžu datumiem teātris informēs pēc ārkārtas situācijas beigām.

#PaliecMājās! #TiksimiesDrīz #Ēkultūra

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja