Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liepājas teātra skatītāju balsojumā par labākajiem atzīti Egons Dombrovskis un Agnese Jēkabsone

Liepājas teātra skatītāju balsojumā par labākajiem aktieriem atzīti Egons Dombrovskis un Agnese Jēkabsone, informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Par labāko aktrisi otrā plāna lomā tika atzīta Karīna Tatarinova, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā – Rolands Beķeris. Savukārt Tiamo grupas simpātiju balvu saņēma jaunā aktrise Madara Kalna.

Par šīs sezonas veiksmīgāko Liepājas teātra izrādi skatītāji atzina režisora Elmāra Seņkova iestudēto izrādi Grimmi. Otro vietu skatītāju balsojumā ieguva režisora Dmitrija Petrenko iestudējums 1 000 000 labu lietu, bet trešo Toma Treiņa veidotā izrāde Vilki.

Jau kopš 2008. gada Liepājas teātrī izveidojusies skaista tradīcija, kad skatītājiem sezonas izskaņā dota iespēja nobalsot par mīļākajiem un labākajiem aktieriem, kā arī izrādi. Kopumā 115. sezonas balsojumā tika iekļauti 13 jauniestudējumi. 

Kopš 2019. gada teātri skatītāju balsojumā atbalsta Tiamo grupa, tāpēc 2. jūnijā pēc izrādes Purva bridējs ugunī, kas par labāko iestudējumu tika atzīts pagājušā gada balsojumā, uz skatuves rezultātus paziņoja Tiamo grupas valdes priekšsēdētājs Toms Zukulis. 

Liepājas teātrī darbs gan vēl turpinās, jo sezonas noslēgumā – 17. jūnijā – gaidāma pirmizrāde Dž.Dž.Džilindžera veidotajam iestudējumam Līnenas skaistumkaraliene.  To varēs noskatīties arī 18. jūnijā. Pēc tam aktieri dosies atvaļinājumā, lai jau augustā priecētu skatītājus ar vairākiem pagalma koncertiem ciklā Vasaras vakari Liepājas teātrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja