Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rēzeknes teātrī Joriks top izrāde bērniem Spokuskopija

Rēzeknes teātrī Joriks režisors Edgars Niklasons iestudējis interaktīvu izrādi bērniem Spokuskopija, kuras pirmizrāde notiks 5. februārī plkst. 18, informēja teātra pārstāve Elīna Zujāne.

Režisors Edgars Niklasons uzsver, ka izrāde būs vizuāli krāšņa un atklās tādu sen aizmirstu ierīci kā kodoskops. Režisors atzīmē: "Visas radošās komandas vārdā pateicos tiem cilvēkiem, kas vēlējās dalīties pieredzē un iesūtīja savus spoku stāstus. Bijām pārsteigti, cik daudzi no mums ir saskārušies ar paranormālām parādībām. Izrādē mūsu spoki nav tipiski, vispārzināmos priekšstatos balstīti tēli, bet gan "autorspoki", kas atspoguļo bērnu emocijas viņiem atpazīstamās dzīves situācijās".

Kuram gan no mums nav nācies dzirdēt kādu spoku stāstu. Tā runā, ka lieli un mazi spoki dzīvo tepat līdzās. Viņi mēdz parādīties šķietami visnepiemērotākajos brīžos, it sevišķi vēlos vakaros, kad gaisma istabā ir izslēgta. Tie klauvē pie loga, šļūkā pa grīdu vectēva čībās, lidina pa gaisu krāsainos zīmuļus, pielipina pie griestiem picas šķēli un visādi citādi cenšas mūs izjokot. Pastāv uzskats, ka no spokiem ir jābaidās, bet varbūt tā nemaz nav?

Izrādē darbosies aizrautīgie spoku menedžeri Valters un Vita, kuri ar spokuskopijas palīdzību atklās spociņu patiesos parādīšanās iemeslus.

Iestudējuma radošāa komandas sastāvā ir režisors Edgars Niklasons, dramaturģe Sandija Santa, scenogrāfe Evita Bēta, mūziku veido Kaspars Niklasons, bet Valtera un Vitas tēlos iejutīsies aktieri Anastastija Rekuta – Džordževiča un Artūrs Putniņš.

Biļetes var iegādāties Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kasē, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja