Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tiešraidē notiks Sieviešu stendapa stāvkomēdijas vakars Sievi-šķība

Ceturtdien, 21. janvārī, plkst. 19 tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks Sieviešu stendapa stāvkomēdijas vakars Sievi-šķība.

"Jau otro gadu janvāris ir sievi-šķībais mēnesis! Tikpat nejēdzīgi kā 30 dienas svārkos, tikai vēl bezcerīgāk! Kā 100 pozitīvisma afirmācijas tikai ar padomiem, kurus pat to autori neplāno īstenot dzīvē.

Kā saņemt zemes enerģiju caur termoapakšveļu? Vai padušu spalvas silda? Kā COVID mājsēdes laikā saglabāt veselo saprātu un vai tas vispār ir kādam devis kaut kādu labumu? Kā mājskolot bērnus ar prieku un entuziasmu? Cikos drīkst atvērt pirmo vīna pudeli? Visi šie jautājumi, uz kuriem jūs neprasījāt atbildes, kuras mēs nemaz nesniegsim."

Izrādē Sievi-šķība piedalīsies dzejniece, rakstniece un dramaturģe Inga Gaile, dramaturģe Aiva Birbele un radošā direktore Una Rozenbauma, vadīs – komiķe Džemma Sudraba.

Biļetes var iegādāties Bezrindas.lv. 

Sieviešu stendaps ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošājām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kāda dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. Sieviešu stendaps Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja