Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Ar Andra Buļa monoizrādi atklās jaunu mākslas telpu 64 Krēsli

Ar īpašu pirmizrādi 4. oktobrī Rīgā tiks atklāta jauna mākslas telpa 64 Krēsli, kurā jau šoruden notiks virkne teātra izrāžu un akustisko koncertu.

Mākslas telpa 64 Krēsli tiks atklāta ar aktiera Andra Buļa jauno monozirādi Face Book. Post Scriptum, ko sarakstījusi azerbaidžānu dramaturģe Nargiza Baghiradze. "Šis ir ļoti interesants materiāls, kas ir mūsdienīgs, jo stāsta par cilvēku dzīvi virtuālajā pasaulē, kurā mēs slēpjamies aiz Avatariem un iedomu uzburtas nereālas realitātes," par topošo jauniestudējumu teic Andris Bulis, piebilstot, ka luga Face Book. Post Scriptum tiek iestudēta arī Vācijā un Igaunijā. Latvijas iestudējuma režiore būs Gaļina Poliščuka, kurai šis būs pirmais iestudējums Latvijā pēc vairākiem ārzemēs pavadītiem gadiem.

Iestudējuma pirmizrādei sekos vairāku mūziķu akustiskie koncerti – 18. oktobrī uzstāsies Martin Confused, 21. decembrī Brāļi Ziemeļi aicinās uz Ziemassvētku koncertu Uzsniga sniedziņš balts..., 22. decembrī – Niks Matvejevs prezentēs koncertprogrammu Vēstules Dievam, savukārt vismazākie skatītāji tiks gaidīti uz Ineses Zanderes un Valda Zilvera muzikālo izrādi Ziemassvētki Kaķīša dzirnavās ar aktieri Jāni Skani galvenajā lomā.

Mākslas telpa 64 krēsli ir privātas iniciatīvas projekts, kas tiek realizēts Rīgā, Marijas ielā 20 – kādreizējā komunālā dzīvokļa telpās, kas atrodas iepretim koncertzālei Palladium. Jāatzīmē, ka šī būs Rīgā un Latvijā visaugstāk novietotā koncertu un teātra izrāžu zāle – tā atrodas ēkas piektajā stāvā. Mākslas telpa vienlaikus spēs uzņemt tikai 64 apmeklētājus, tādēļ skatītāji tiek aicināti biļetes iegādāties savlaicīgi. Tās jau ir pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja