Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Izpirkti 87% no Dziesmu un deju svētku biļetēm

Līdz 7. aprīļa plkst. 15 uz Dziesmu un deju svētkiem ir iegādātas 45 656 biļetes, telefoniski rezervētas 5996 biļetes, kas kopā sastāda 87% no kopējā biļešu skaita, kas ir pieejamas publiskā tirdzniecībā, informēja Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Publiskā tirdzniecībā 6. aprīlī tika nodotas 58 000 biļešu uz Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem. Pēc pirmās biļešu pārdošanas dienas tirdzniecībā palikuši 13% biļešu. Interneta veikalā www.bilesuparadize.lv 6. aprīlī tika pārdots 32% no kopējā publiskai tirdzniecībai nodoto biļešu skaita.

Patlaban ir pieejamas biļetes uz Tautas tērpu skati, tautas mūzikas koncertu Raksti, vokāli simfoniskās mūzikas koncertu Arēnā Rīga, kokļu ansambļu koncertu, Saieta nama pasākumiem un vietas Dziesmu un deju svētku gājiena īpašajās tribīnēs.

Pasākuma organizatori aicina iedzīvotājus neiegādāties biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem ārpus oficiālā biļešu izplatītāja Biļešu paradīzes tirdzniecības vietām. Pastāv varbūtība, ka var iegādāties viltotas biļetes, kuras neakceptē biļešu elektroniskie lasītāji svētku norišu vietās, un svētku rīkotāji diemžēl nevarēs garantēt it kā nopirkto vietu pasākumā.

Par visiem aizdomīgajiem un negodīgajiem darījumiem ar svētku biļetēm var informēt pa e-pastu [email protected], kā arī zvanot uz svētku rīkotāja – Latvijas Nacionālā kultūras centra – informatīvo tālruni 26436135.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja