Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Radošo personu nodarbinātības programmā izsludināts jauns konkurss

Līdz 15. novembrim radošie profesionāļi var pieteikties VKKF izsludinātajā konkursu mērķprogrammā Radošo personu nodarbinātības programma, informēja VKKF sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Vērdiņa.

Mērķprogrammas ietvaros, izvērtējot pieteikumus, pašnodarbinātām personām, kuras ir reģistrētas Valsts ieņēmumu dienesta Saimnieciskās darbības veicēju reģistrā un kuras nav sasniegušas valsts vecuma pensijas piešķiršanai nepieciešamo vecumu uz mērķprogrammas izsludināšanas brīdi, radošā darba veikšanai no 2020.gada 1. oktobra līdz 2020.gada 31. decembrim tiks piešķirts vienreizējs līdzekļu piešķīrums 1614 eiro apmērā.

Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas nolikumā paredzēts, ka uz atbalstu var pretendēt radošas personas, kas ir reģistrētas kā saimnieciskās darbības veicēji un kuru vidējie mēneša ienākumi no saimnieciskās darbības (izņemot mērķprogrammas ietvaros jau sniegto Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu) pirms nodokļu nomaksas laikā no 2020. gada 1. jūlija līdz 2020. gada 30. septembrim nav bijuši lielāki par 538 eiro mēnesī. Vidējos mēneša ienākumos netiek iekļauti ienākumi no autortiesību un blakustiesību kolektīvā pārvaldījuma organizācijām un dīkstāves pabalsts. Atbalstam nevarēs pieteikties personas, kuras kā darba ņēmēji periodā no 2020.gada 13.marta līdz 2020.gada 30.septembrim nodarbinātas uz pilnu darba laiku, ienākumiem no šīs nodarbinātības vidēji mēnesī pārsniedzot 2020.gadā valstī noteikto minimālo mēneša darba algu.

Pieteikumā, kas jāiesniedz sistēmā https://kkf.kulturaskarte.lv (būs pieejama no šā gada 5. novembra), jāiekļauj radošās darbības plāns periodam no 1. 10. 2020. līdz 31. 12.2020., pārskats par iepriekšējo trīs gadu darbību un skaidrojums, kā Covid-19 ietekmējis radošo darbību.

Gadījumā, ja pieteikumu skaits pārsniegs mērķprogrammā pieejamos finanšu līdzekļus, pieteikumus vērtēs un finansējumu piešķirs iesniegšanas secībā.

Vairāk: www.vkkf.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja