Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Šodien Dikļu pils Dārza svētkos viesosies Raimonds Pauls

Svētdien, 11. augustā, no plkst. 12 Dikļu pils parkā jau ceturto reizi norisināsies Dārza svētki, kas vienlaikus būs arī 10 gadu jubilejas svinības pēc pils rekonstrukcijas, informēja pils pārstāvis Guntars Kāpostiņš.

Dārza svētkos piedalīsies Dikļu pūtēju orķestris, TDA Gauja, karikatūrists Gatis Šļūka ar savu meistardarbnīcu, pils parkā viesus ar koncertiem priecēs dažādi mākslinieki, kā arī būs apskatāma senlietu izstāde. Paralēli darbnīcām un koncertiem parkā norisināsies tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties dažādus amatnieku sagatavotus labumus.

Viesus priecēs arī Liepājas ceļojošais cirks ar izrādi Sanāciet, sanāciet! Viss oriģināls! Viss neredzēts! Viss grandiozs!, kuras programmā brāļi priekšmetu pavēlnieki ar saviem trikiem stindzinās skatītāju nervus, riskējot ar savām dzīvībām, būs satiekama burvju mākslas profesore, sieviete stipriniece un sieviete faķīrs, kā arī pieredzami daudzi citi pārsteigumi.

Svētku kulminācijā - muzikāla izrāde visai ģimenei Spēles šūpolēs ar Raimonda Paula mūziku un pašu Maestro pie klavierēm. Tā uzvesta pēc Viljama Šekspīra lugas Sapnis vasaras naktī motīviem. Šis stāsts būs vienīgi par mīlestību un visu, kas iekļaujas tajā - par pirmo atzīšanos, pirmo vilšanos, pirmo kopā būšanu un pirmajiem šķēršļiem - par pirmajām un vienīgajām sajūtām, kas mūsu dzīves padara vienreizējas.

Piedalīsies aktieri: Gints Andžāns, Dārta Daneviča, Artis Robežnieks, Harijs Spanovskis, Aija Dzērve, Aldis Siliņš u.c. Līdzdarbosies 50 talantīgi bērni un jaunieši no visas Latvijas – projekta Satikšanās teātrī dalībnieki.

Biļešu cena Ls 6

Biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu paradīzes kasēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja