Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ventspils Mūzikas vidusskolas direktora amatā apstiprināts tās līdzšinējais direktora vietnieks Jēkabs Macpans

Atklātā konkursā uz profesionālās izglītības kompetences centra Ventspils Mūzikas vidusskola (PIKC VMV) direktora amatu par uzvarētāju atzīts līdzšinējais PIKC VMV direktora vietnieks radošajā darbā un praktizējošs mūziķis Jēkabs Macpans. Darba pienākumus skolas direktora amatā J. Macpans uzsāks pildīt no 2022. gada 12. decembra, informēja KM sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Vizule.

PIKC VMV direktora galvenie darba pienākumi ir plānot, vadīt un koordinēt vidusskolas darbu, nodrošinot izglītības iestādes mērķu un uzdevumu izpildi, pārstāvēt skolas intereses valsts un pašvaldību iestādēs, komercsabiedrībās un tiesu iestādēs, kā arī nodrošināt Ventspils Mūzikas vidusskolas finansiālo, juridisko un administratīvo darbību tās mērķu un uzdevumu īstenošanai atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

"Kā ļoti būtisku aspektu, ieņemot skolas direktora amatu, es uzskatu stratēģisko redzējumu, kas ir ietverts 2021. gadā administrācijas komandas izstrādātajā PIKC Ventspils Mūzikas vidusskola, attīstības un investīciju stratēģijā 2022.-2027.gadam. Tā vērsta uz progresu, mācību programmu modernizāciju, skolas, kā arī Latvijas kultūrvides attīstību. Mans redzējums par skolas attīstību turpmākajos gados veidots, saglabājot tās galveno stratēģijas misiju – profesionālu mūziķu un mācību spēku sagatavošanu Latvijas un pasaules mūzikas kultūrai," uzsver Jēkabs Macpans.

J. Macpans kopš 2016. gada bijis PIKC VMV direktora vietnieks radošajā darbā, kā arī divus gadus strādājis par skolotāju Ventspils Centra sākumskolā. Viņš ir arī PIKC VMV profesionālās ievirzes izglītības programmas un profesionālās vidējās izglītības programmas absolvents.

J. Macpans absolvējis Ventspils Augstskolu, iegūstot profesionālā bakalaura grādu tulkošanā un tulka kvalifikāciju. Šobrīd viņš apgūst papildu zināšanas un prasmes Ventspils Augstskolas maģistra studiju programmā Uzņēmējdarbības vadība.

Konkurss uz PIKC VMV direktora amatu tika izsludināts, KM saņemot līdzšinējā izglītības iestādes direktora Andra Grigaļa, kurš mācību iestādē strādāja kopš 1981. gada, iesniegumu par darba attiecību izbeigšanu pēc paša vēlēšanās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja