Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Daugavpils novadā konfiscē 1,8 miljonus kontrabandas smēķu

Šonedēļ Daugavpils novadā konstatēta nelikumīgo cigarešu glabātuve, kur atrastas un konfiscētas 1 894 000 kontrabandas cigarešu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Pirmdien, 26.janvārī, Daugavpils policijas iecirkņa darbinieki noskaidroja iespējamo nelikumīgo cigarešu glabātuvi, kas ierīkota Daugavpils novada Naujenes pagastā, veco angāru telpās. Kriminālprocesa ietvaros minētajā vietā sankcionētas kratīšanas laikā apstiprinājās policistu aizdomas un atrasts apjomīgais daudzums nelegālas izcelsmes cigarešu. Turpat arī aizturēti 1983. un 1959.gadā dzimuši vīrieši, kuri kriminālprocesa ietvaros atzīti par aizdomās turamajiem, kā arī vairāki transportlīdzekļi.

Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apjomā, pienākas cietumsods līdz pieciem gadiem vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas