Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jūrmalā trīs vīrieši kāpņu telpā aplaupa sociālās mājas iemītnieku

Otrdien, 11.februārī ap pulksten 22.30 Jūrmalas policijas iecirknī tika saņemts izsaukums par laupīšanu, kas notikusi kādā sociālajā mājā Kauguru mikrorajonā, policija vēsta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes oficiālajā Facebook kontā. 

Ierodoties notikuma vietā policijas darbinieki noskaidroja, ka ticis aplaupīts kāds sociālās mājas iedzīvotājs - 1955.gadā dzimis vīrietis. Laupīšana notikusi sociālās mājas kāpņu telpā, kur pielietojot vardarbību, cietušajam uzbruka trīs vīrieši. Ļaundari kungam nolaupīja naudu un dzīvokļa atslēgu. Viens no uzbrucējiem palika pie cietušā vīrieša, kamēr pārējie divi uzbrucēji devās uz cietušā dzīvokli, kurā iekļuva ar nolaupīto atslēgu. Laupītāju guvums bija naudu un citas mantas.

Policijas darbiniekiem, veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, izdevās noskaidrot visu trīs iespējamo vainīgo personības un trešdien, 12.februārī, visas trīs personas aizturētas.

Aizturētie ir 1973., 1990., un 1995.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem. Visi trīs aizturētie vīrieši iepriekš sodīti un pēc aizturēšanas ievietoti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas