Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā autovadītājs

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 19 cilvēki un viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Bauskas novada Valles pagastā ap plkst.16 vieglā automašīna ceļu satiksmes negadījuma rezultātā apgāzās uz sāniem. Glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Starp negadījumos Latvijā cietušajiem ir četri velosipēdisti un pa diviem gājējiem un elektrisko skrejriteņu vadītājiem.

Plkst. 16.12 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Valles pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā vieglā automašīna atradās uz sāniem. Ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Pēc tam mašīna atgāzta uz riteņiem. Plkst. 17.18 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi, vairums no tiem - Rīgā.

Tikmēr par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem pirmdien noformēti kopumā 400 administratīvā pārkāpuma protokoli, tostarp 209 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Savukārt par braukšanu dzērumā vakar sodīti septiņi šoferi. Pieci no viņiem braukuši tik lielā reibumā, ka tikuši pie kriminālprocesiem. No viņiem tiks piedzīta izmantotā transportlīdzekļa vērtība, jo nevienā gadījumā šoferis pats nebija spēkrata īpašnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas