Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ugunsgrēkā Jēkabpilī gājuši bojā divi cilvēki

Vakar ugunsgrēkā Jēkabpilī gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Piektdien ap plkst.9.30 glābēji saņēma izsaukumu Jēkabpilī, kur piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī degušas mēbeles un grīda 20 kvadrātmetru platībā. Pusotras stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Pabeidzot dzēšanas darbus, VUGD telpā atrada divus bojā gājušus cilvēkus.

Ap plkst.11 glābēji saņēma izsaukumu Rīgā, kur degusi vienstāva dzīvojamā māja 25 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija izkļuvuši divi cilvēki. Viens no cilvēkiem ugunsgrēkā bija cietis, tāpēc tika nodots mediķu aprūpē. Divu stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt vakar vēlu vakarā ap plkst.23 glābēji saņēma izsaukumu Rīgā, kur trīsstāvu dzīvojamā mājā dega dīvāns un sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 15 cilvēki. Savukārt no piedūmotās ēkas tika izglābti četri cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots mediķu aprūpē. Pusotras stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 49 izsaukumus, no kuriem 25 bija uz ugunsgrēkiem, 18 - uz glābšanas darbiem, bet seši bija maldinājumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas