Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina ziņot par satiksmei bīstamām bedrēm Rīgas ielās

Sākoties atkusnim, kas mijas ar salu, Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par bīstamām bedrēm Satiksmes vadības centram, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Par bīstamām bedrēm iedzīvotāji aicināti ziņot pa tālruni 8000 3600, pa e-pastu "[email protected]" vai mobilajā lietotnē "Waze".

Par satiksmei bīstamām uzskata bedres, kuru izmērs ir lielāks par 0,1 kvadrātmetru un to dziļums ir virs pieciem centimetriem.

Bedres visstraujāk veidojas ielu posmos, kur uz brauktuves izveidojušies defekti un plaisas. Šajā ziemas sezonā ar aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju jau likvidēti 869 kvadrātmetri šādu bedru.

Aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģija ir piemērota laikapstākļiem, kad gaisa temperatūra ir zem nulles. Šo darbu galvenais mērķis ir novērst satiksmei bīstamas situācijas.

Pavasarī, kad diennakts vidējā temperatūra būs virs plus 5 grādiem, pilsētā sāks plašāku bedru remontu ar ierastajām tehnoloģijām - karsto asfaltu un asfalta vienlaiduma ieklāšanu - kas nodrošina ilgāku kalpošanas laiku un ļauj likvidēt ne vien satiksmei bīstamās bedres, bet arī novērst mazāka izmēra defektus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas