Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Džordžs Stīls: Tramps kā prezidents būs bīstams gan Amerikai, gan pasaulei

Republikāņu partijas pārstāvja Donalda Trampa ievēlēšana ASV prezidenta amatā būs bīstama gan Amerikai, gan pasaulei, šādu viedokli LNT raidījumam 900 sekundes pauda Latvijā dzīvojošais amerikānis angļu valodas pasniedzējs Džordžs Stīls.

Ir acīmredzami, ka viņš ir izolacionists, ka viņš ir pret demokrātiju, teica Stīls. Viņaprāt, attiecības ar Latviju, ar NATO, ar Eiropas Savienību noteikti būs sarežģītākas.

Komentējot provizoriskos ASV vēlēšanu rezultātus, saskaņā ar kuriem Tramps ir apsteidzis Demokrātu partijas pārstāvi Hilariju Klintoni, Stīls atzina, ka tas viņam ir liels pārsteigums. “Es cerēju un es ticēju, ka Hilarija šajā posmā būs priekšā, bet diemžēl viņa nav. Īstenībā esmu šokā,” teica Stīls.

Viņš vērsa īpašu uzmanību uz tiem vēlētājiem, kuri balsoja par libertāņu kandidātu Geriju Džonsonu, jo viņu balsojums tomēr ir protesta balsojums, bet tajā pašā laikā viņi nobalsojuši nevis pret Klintoni, bet par Trampu.

Stīls arī pauda viedokli, ka atbalstu Klintonei ļoti ietekmēja Federālā izmeklēšanas biroja nākšana klajā ar ziņojumu par e-pastiem vairākas dienas pirms vēlēšanām, tikai īsi pirms tām paziņojot, ka nebija nekādas problēmas.

Kā vēstīja LNT, ASV vēstniecībā Latvijā vēlēšanu rezultāti tiek sagaidīti ar zināmām bažām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē