Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Klementjevs: Prokrieviskās aktivitātes Latgalē ir provokācija

"Tā ir pilnīga provokācija," intervijā Latvijas Televīzijas Rīta Panorāmai par prokrieviskajām aktivitātēm Latgalē skaidro partijas Saskaņa biedrs, Saeimas deputāts Andrejs Klementjevs.

Deputāts uzskata, ka tas ir nopietns žests un steidzami jārīkojas. "Es nezinu, kurš ir pasūtītājs, bet ir skaidrs, ka neviena politiskā organizācija tā nav," stāsta deputāts. 

Klementjevs skaidro, ka šobrīd viss ir Drošības policijas rokās - tieši viņiem ir jāatrod tie cilvēki, kas sāka prokrieviskās aktivitātes, jo jautājums ir ļoti nopietns un risinājumam jābūt pēc iespējas ātrāk. "Mums ir nepieciešams zināt - kas šīs aktivitātes pasūtīja," piebilst deputāts. 

Deputāts norāda, ka arī pārējie Saskaņas biedri ir pret šīm aktivitātēm, un nevēlas, lai šie notikumi "met ēnu" uz Saskaņas sadarbību ar Krieviju vai mēģinājumus uzlabot vidi parlamentā. "Mēs esam pozīcijas partija, bet esam vislielākie patrioti Latvijā," piebilst Klementjevs.

Jau ziņots, ka Latgalē prokrieviskie aktīvisti devušies pie cilvēkiem uz mājām, dalījuši bukletus, klāstot par iespējām, kādas pavērtos, ja Latgale tiktu pievienota Krievijai. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē