Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Lembergs: airBaltic investors ir lelle

Aviokompānijai airBaltic atrastais investors, nav investors bet lelle, uzskata Ventspils mērs, Zaļo un zemnieku savienībā (ZZS) ietilpstošās partijas Latvijai un Ventspilij līderis Aivars Lembergs.

Telekanāla LNT raidījumā 900 sekundes viņš skaidroja, ka pašreizējais piedāvājums šim investoram ir blēdība, kuras vērtība ir 150 miljoni eiro. Blēdības būtība - investors iegādājas 20% uzņēmuma kapitāla daļu, bet iegūst tādas tiesības, it kā būtu iegādājies 50%.

Risinājums tam varētu būt publiski izteikts piedāvājums, iegādāties 20% airBaltic akciju, akcionāram iegūstot plašākas tiesības pār kompāniju. Un tad, valdība izvērtētu visus iespējamos investorus un izraudzītos labāko, skaidroja Lembergs.

Ventspils mērs arī norādījis - ja rastos tāda nepieciešamība, arī Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) varētu izvirzīt savu Ministru prezidenta amata kandidātu. Tomēr viņš uzsvēra, ka ZZS atbalstīs pašreizējo Ministru prezidenti Laimdotu Straujumu (Vienotība) tik ilgi, kamēr viņa būs premjerministre.

Lai gan Lembergs nenosauca, kurš varētu būt ZZS premjera amata kandidāts, viņš piebilda, ka tā esot politiski zināma persona, kura strādā Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē