Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

airBaltic lidmašīna piedalīsies svinīgajā parādē

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic, godinot 105.gadadienu kopš Latvijas proklamēšanas, sestdien, 18.novembrī, piedalīsies svinīgajā parādē, informēja airBaltic pārstāvji.

Lidsabiedrība veiks pārlidojumu ar "Airbus A220-300" lidmašīnu, kuru rotā Latvijas karoga sarkanbaltsarkanais krāsojums un galvaspilsētas Rīgas vārds. "airBaltic" lidmašīna būs redzama parādes laikā, kas sāksies plkst.13.30 un būs vērojama 11.novembra krastmalā, kā arī Latvijas Televīzijā.

Šī būs ceturtā reize, kad "airBaltic" lidmašīna piedalās valsts svētku svinīgajā parādē - aviokompānija svētku svinīgajā parādē piedalījās arī 2018., 2019. un 2022.gadā.

Kompānijā arī atzīmē, ka šobrīd "airBaltic" flotē ir divas reģistrētas lidmašīnas YL-CSL un YL-ABN, kas rotātas Latvijas karoga sarkanbaltsarkanās krāsās.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Savukārt 2023.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, "airBaltic" koncerna apgrozījums palielinājies par 40,8%, sasniedzot 510,632 miljonus eiro. "airBaltic" šogad deviņos mēnešos strādājis ar 9,122 miljonu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas