Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daļa pašvaldību atteikušās no brīvpusdienām vecāko klašu skolēniem

Jautājums, kam – pašvaldībām vai valstij – jāsedz brīvpusdienas sākumskolas skolēniem, 2020. gada budžeta pieņemšanas laikā raisīja plašas diskusijas sabiedrībā. Dienas aptaujātās pašvaldības norāda, ka nācies pārskatīt izdevumus un atteikties no dažiem citiem pakalpojumiem, tostarp arī no brīvpusdienām vecāko klašu skolēniem.

Top komentāri

nost ar pašvaldībām!
n
Pašvaldībām pašām arī kaut kas jādara: jābaro skolēni (cik nu viņi tur palikuši) un jālabo ceļi. Citādi kāda jēga no pašvaldībām? Mēra, cik gara zāle un liek sodus, ja garāka par 20 cm (Jelgavas novads). Zemes nodoklis gadā, ko iekasē pašvaldības, jau pārsniedz zemes vērtību.
VVZ
V
Atceros PSRS sabrukumu ar visu ekonomikas krahu, un šķiet, ka šodienas Latvijas valdoņi atkārto tā laika valdīšanas rīcību, kas izsauca cilvēku neapmierinātību un noveda pie pilnīga kraha. Vēsture atkārtojas- nav neviena valdības lēmuma vai rīcības, kas atvieglotu ierindas cilvēka dzīvi.
Margarēta
M
Ļoti pareizi, nav ko barot kaut kādus sīkos, ja vecākiem grūtāk ar naudu, lai lasās uz Norvēģiju ar visiem smurguliem. Pašvaldībām vajag naudu svarīgākām lietām: pagasteļa brenda veidošanai, ikgadējiem pagastsvētkiem ar salūtu un zaļļumballi vietējiem deģenerātiem, pagastveča komandējumam uz Taizemi un dēla pulciņa braucienam pārstāvēt pagasta vārdu pasaulē kaut kāda Ungārijas pakaļaa cauruma festivālā, vajag naudu pensionāru ekskursijām un senioru dienas pasākumam ar lapčenoku un galdiņiem, jo tie jau galvenais elektorāts. Ceļam uz pagastveča māju arī jābūt līmenī, parējie var kratīties pa redeli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas