Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jaunās partijas atklāj kadru trūkumu

Par partiju piedāvājumu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām ar politologu, LU profesoru Jāni Ikstenu sarunājas Romāns Meļņiks

Top komentāri

Udo Ulbergs
U
Pašlaik medijos atspoguļojas samērā bagāts materiāls prognozēm par 14.Saeimu, kuru ievēlēs līdz 2022. gada 1.oktobrim. Noderīgu materiālu piegādā arī Rīgas Domes vēlēšanas. 14.Saeima neatcels debilitātes laikmetu. Tas nenotiks! Debilitāte politiskajā virtuvē saglabāsies arī 14.Saeimas periodā. Debilitāti nevar atcelt “otrā rītā uz brokastu laiku” (prof. Bojārs). Debilitāte ir genofonda problēma. Tā ir relatīvi atrisināma tikai vairāku (vismaz 2-3) paaudžu laikā. Turklāt debilitātes mazināšanā inteliģencei ir projektējoši speciāli un smagi jāstrādā katru dienu no agra rīta līdz pusnaktij. Latviešiem nav tāda darba darbspējīga inteliģence. Atsevišķi patiesi inteliģenti un nacionāli patriotiski izņēmumi nevar realizēt ļaužu masu totālu audzināšanu un izglītošanu.
Loterija
L
Kur garantija,ka arī 14.Saeimā valdībā nebūs aiz svītras palikusi partija?
Pašsaprotami>Udo Ulbergs
P
Debilitāte ir izveidojusies,trisdesmit gadus sargājot partiju monopolu deputātu kandidātu izvirzīšanā.Par kuru partiju mēs arī nebalsotu,vienmēr priekšā būs vieni un tie paši,no partijas uz partiju staigājošie,kārtējās partijas virzītie labākie pārstāvji,kas spējīgi vadīt jebkuru ministriju.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas