Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Līdz pirmdienai spēkā brīdinājums par karstumu

No ceturtdienas līdz pirmdienai, 10.augustam, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izsludinājis dzeltenā līmeņa brīdinājumu par karstumu.

Brīdinājumā teikts, ka 6.augustā vēl tikai vietām - galvenokārt Kurzemē - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27 grādiem, bet turpmākajās dienās līdz 10.augustam jau lielā valsts daļā gaiss sakarsīs līdz +27..+30 grādiem. Rīgā ceturtdien un piektdien spēkā brīdinājums par gaisa temperatūras paaugstināšanos līdz +27..+28 grādiem.

Ceturtdien Latvijā būs visai daudz mākoņu, dienas otrajā pusē to kļūs mazāk un saule spīdēs spožāk, prognozē sinoptiķi. Nav gaidāmi nokrišņi.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu un rietumu vējš, Latgalē - lēns rietumu, ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +21..+27 grādiem.

Rīgā atbilstoši Global Forecast System prognozei mākoņi klās debess lielāko daļu, pēcpusdienā debesis pamazām skaidrosies un, pūšot lēnam līdz mērenam dienvidrietumu vējam, gaiss sasils līdz +26 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklons ar centru Lietuvā. Atmosfēras spiediens turpina paaugstināties, ceturtdienas rītā Latvijā tas ir 767-769 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas