Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

NBS interesējas par Skrundas lokatora pilsētiņas teritoriju

Par zemes nomu Skrundas radiolokatora pilsētiņā interesi izrādījuši Nacionālie bruņotie spēki (NBS). Pagaidām process vēl ir tikai sarunu līmenī, jo pašvaldības nesen iegādātā teritorija oficiāli nomai tiks piedāvāta tikai jūnijā, kad pretendenti arī varēs sākt iesniegt pieteikumus. Tomēr NBS pārstāvji bija ieradušies apsekot pilsētiņas teritoriju, portālam Diena.lv apstiprināja Skrundas novada domes priekšsēdētāja Loreta Robežniece.

"Viņi [NBS pārstāvji] atbrauca un šo teritoriju apsekoja, apskatījās, kā to varētu pielāgot savām iespējamām vajadzībām," atklāja Robežniece, uzsverot, ka konkrētāk varēs runāt jūnijā, kad tiks izsludināts publiskais zemes nomas līgums.

Novada domes priekšsēdētāja piebilda, ka NBS interesi uztver ļoti pozitīvi, un arī pašvaldībai ir savs plāns, kā viņi redz teritorijas attīstību gadījumā, ja saņems no NBS oficiālu nomas pieteikumu.

NBS pašlaik portālam Diena.lv sīkākus komentārus nesniedza.

Skrundas novada dome lokatora teritoriju iegādājās šā gada 15. janvārī par iepriekš noteikto izsoles sākumcenu - 12 tūkstošiem eiro. Iegādātā īpašuma zemesgrāmatu dome saņēmusi aizvadītajā nedēļā, kas nu ļauj ar īpašumu rīkoties "kā pilntiesīgiem saimniekiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas