Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pēc masveidīgas skolēnu dziesmu svētku biļešu izķeršanas atkal bažas par spekulantu uzdarbošanos

Pirmajās tuvojošos Skolēnu dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības dienās izpirktas vairāk nekā puse no pasākumu biļetēm, tāpēc atkal ir bažas par spekulantu uzdarbošanos, pirmdien vēstīja TV3 Ziņas.

Uz vispieprasītākajiem pasākumiem - deju lielkoncertu un tā ģenerālmēģinājumu biļetes vairs neesot dabūjamas. Biļešu cenas uz pasākumiem ir amplitūdā no 2 līdz 20 eiro. Svētku organizatori apstiprina, ka dārgākās biļetes ir izpirktas, taču uz noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu tās vēl ir pieejamas pat par pāris eiro.

Viens pircējs var iegādāties ne vairāk par astoņām biļetēm. Jau pirmajā biļešu tirdzniecības dienā saņemti signāli par "jocīgiem" biļešu pirkumiem - bijuši cilvēki, kuri pirkuši pa astoņām biļetēm uz visiem pasākumiem pēc kārtas, pastāstīja svētku organizētāju Valsts izglītības satura centra pārstāve Agra Bērziņa.

Pieredze ir skarba - iepriekšējo skolēnu dziesmu svētku biļešu spekulanti cenas bija "uzskrūvējuši" pat trīskārt. Valsts policija pret to cīnīties nevar, taču aicina cilvēkus biļetes iegādāties tikai oficiālajās kasēs. Pērkot no rokas izdrukātu biļeti, var gadīties nopirkt nederīgu un ciest no krāpnieka izdarībām.

Skolēnu dziesmu un deju svētki notiks no 6. līdz 12.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas