Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Reforma izglītībā – nepārtraukti. Trūkst domāšanas reformas

Cik lielā mērā tās problēmas, ar kurām šobrīd saskaras gan pirmsskolas mācību iestādes, gan skolas, ir risināmas, uzlabojot pārvaldību, izmantojot modernākas metodes un varbūt pat lielāku daļu pakalpojumu uzticot privātuzņēmējiem, – Romāna Meļņika saruna ar Zani un Jāni Ozoliem.

Top komentāri

Irlielāmērāticams>10-34
I
Nevag būt ne Ulmanim, nedz arī Meierovicam lai saprastu, ka vismaz pamatskolas izglītībai jābūt pieejamai cilvēku dzīves vietu tiešā tuvumā.
Pravietisnejaukais
P
" Re-forma" nozīmē "izveidot kaut ko tādā stāvoklī, kā bija iepriekš. Tas, kas nepārtraukti notiek izglītības sistēmā ir jādēvē par "de-formu". Apbrīnojami ir tas, ka izglītības druvu kopēji šo nav pamanījuši. Terminoloģijai dažkārt ir ļoti liela nozīme. Piemēram, pieraduši lietot jēdzienu "reforma" kā sinonīmu jēdzienam "izveidot kaut ko jaunu", cilvēki viegli pieņem melus par to , ka Mārtiņš Luters ir voluntāri izveidojis jaunu (viltotu) kristīgo baznīcu. Kas absolūti neatbilst patiesībai.
Īpatnis
Ī
Šis pārītis varēja nodemonstrēt ārkātīgu gudrību un nebāzties presē ar saviem tupiem un glupiem spriedelējumiem. Fakts, ka tie sēž uz galdiem pasaka visu skaidri un gaiši ..... par šo ļautiņu patiesiem nodomiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas