Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Skolēnu Dziesmu un deju svētkiem neapgūtos 4 miljonus eiro novirzīs līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku neapgūto finansējumu 4,08 miljonu eiro apmērā novirzīs līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem, šodien nolēma valdība.

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) skaidro, ka ārkārtējās situācijas dēļ svētku norise tika pārcelta uz nākamo gadu.

Lai nodrošinātu 2020.gadā neizlietotā finansējuma 4 080 816 eiro apmērā ekonomisku izlietojumu, valdība atbalstīja apropriācijas pārdali no IZM budžeta apakšprogrammas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki uz valsts budžeta programmu Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem.

Valdība arī atbalstīja IZM sagatavoto likumprojektu, ar kuru paredzēts noteikt, ka XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki notiks 2025.gadā.

Kā vēstīts, 31.martā XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīcības komiteja pieņēma lēmumu Covid-19 izplatības dēļ pārcelt svētkus uz 2021.gada vasaru, ko atbalstīja arī Dziesmu svētku padome.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas