Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas lepnuma Gjensidige specbalva Bašķeru ģimenei

Jau desmito gadu Latvijas lepnuma ceremonijā tiks godināti cilvēki, kas dara vairāk, nekā kāds no viņiem varētu prasīt vai sagaidīt. Sarežģītā situācijā viņi nepaliek malā, bet iet un dara, lai palīdzētu, piepildītu cerību un sapni, izglābtu, atbalstītu.

Viens no projekta Latvijas lepnums atbalstītājiem – AAS Gjensidige Baltic, iepazīstoties ar visiem iesūtītajiem pieteikumiem, ar savu speciālbalvu izvēlējās sveikt Sintijas Bašķeres ģimeni, kurā līdzās pašas bērniem aug arī vairāki pieņemti bērniņi.

Godināšanas ceremonijas dienā Bašķeru ģimene ieradās Rīgā, lai klātienē tiktos ar Gjensidige pārstāvjiem un apmeklētu Latvijas lepnumu ceremoniju.

Krāšņo un sirsnīgo Latvijas lepnuma 2013 godināšanas ceremoniju skatieties šovakar plkst. 20.15 kanālā TV3, bet stāstu par Sintijas Bašķeres ģimeni un pārējiem balvu ieguvējiem lasiet īpašā žurnālā, laikraksta Diena un žurnāla Sestdiena speciālizdevumā Latvijas lepnums 2013,  kas kopā ar laikrakstu Diena būs nopērkams, sākot no rītdienas, 27.decembra, līdz pat 2. janvārim.

Sintija Bašķere ir skolotāja, kas pati izaudzinājusi trīs bērnus. Viņu Latvijas lepnums 2013 balvai pieteikusi Aiva Igaune. Viņa raksta: “Sintija ar vīru uzņēmās atbildību par šiem četriem bērniem, kas nebūt nebūs viegls ceļš, jo notikušais dziļi traumējis viņus. Tāpēc dziļā cieņa noliecu galvu šo cilvēku priekšā. Lai Dievs viņiem palīdz!”

Šogad tiek atzīmēta akcijas Latvijas lepnums desmit gadu jubileja, jau desmit gadu akcijas ietvaros tiek pasniegtas desmit balvas - Zelta ābeles - par darbiem sabiedrības labā. Latvijas lepnuma godināšanas ceremoniju arī šogad vadīs Evelīna Strazdiņa, tajā piedalīsies kultūras darbinieki, sportisti un citas personības, kas ir nesušas Latvijas vārdu pasaulē. Īpašās balvas godināmajām personībām pasniegs iepriekšējo gadu Latvijas lepnuma balvas ieguvēji. Ar muzikāliem priekšnesumiem Latvijas lepnuma ceremonijā uzstāsies Marija Naumova, grupa The Sound Poets, Cēsu karmīnsarkanais koris, Uldis Marhilevičs un Antra Stafecka, Ģirts Ķesteris un Jānis Lūsēns, Dons un Kristīne Kārkle-Puriņa.


Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi