Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertānam un Kurucam pa 12 punktiem komandu zaudējumos

Latviešu basketbolisti Dāvis Bertāns un Rodions Kurucs svētdien guva pa 12 punktiem Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra mačos, abu pārstāvētajiem klubiem piedzīvojot kārtējās neveiksmes.

Jau vēstīts, ka visi NBA mači svētdien sākās ar klusuma brīdi, pieminot 41 gada vecumā traģiski bojā gājušo līgas leģendu Kobi Braientu.

Vašingtonas Wizards komanda viesos ar 133:152 ārkārtīgi rezultatīvā mačā piekāpās vienai no līgas vājākajām vienībām Atlantas Hawks. Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā ASV galvaspilsētas komanda vadībā spēja pabūt vien pirmajā ceturtdaļā un otrās sākumā, pārsvaram nepārsniedzot piecus punktus. Turpinājumā Atlanta pārņēma vadības grožus un strauji kāpināja pārsvaru, kas vienubrīd sasniedza pat 25 punktus.

Bertāns laukumā pavadīja 32 minūtes un 41 sekundi, gūstot 12 punktus (3p 2/9, 2p 1/3, 1p 4/4), kā arī tika pie piecām atlēkušajām bumbām, trim rezultatīvām piespēlēm, trim pārtvertām bumbām un viena bloķēta metiena. Ar latvieti laukumā Wizards guva par astoņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

Tikmēr Pasečņiks 15 minūtēs un 19 sekundēs guva piecus punktus, realizējot abus divpunktu metienus un vienu no diviem soda metieniem. Viņa kontā arī pa divām atlēkušajām bumbām un bloķētiem metieniem. Ar Anžeju laukumā Wizards guva par četriem punktiem mazāk nekā ielaida.

Wizards labā 40 punktus guva Bredlijs Bīls, bet seši basketbolisti, ieskaitot Bertānu, pievienoja vēl 10-19 punktus.

Tikmēr Atlantai 45 punkti un 14 piespēles Trē Janga kontā, bet 25 punkti Deandrē Hanteram. Komandai šī bija vien 12. uzvara sezonas 47 mačos.

Vēl Rodions Kurucs guva 12 punktus Bruklinas Nets zaudējumā Ņujorkas derbijā - 97:110 viesos pret Knicks.

Bruklinas komanda vairākkārt bija priekšā pirmajā ceturtdaļā un vēl īsu brīdi trešās ievadā, tomēr pēc tam Ņujorka savā laukumā dominēja, tiekot pie retas uzvaras.

Kurucs 21 minūtē un 28 sekundēs realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem, kā arī tika pie trim atlēkušajām bumbām, divām piespelēm un divām pārtvertām bumbām. Ar latvieti laukumā Nets ielaida par pieciem punktiem vairāk kā guva paši.

Nets labā 23 punktus guva Spensers Dinvīdijs. Tikmēr uzvarētājiem 22 punkti un 15 atlēkušās Džuliusam Rendlam, bet 21 punktu pievienoja Markuss Moriss.

Austrumu konferences kopvērtējumā pēdējā laikā blāvu sniegumu demonstrējusī Nets komanda aizvien saglabā 8. pozīciju (19 uzvaras, 26 zaudējumi), bet Wizards ar bilanci 15-30 atrodas 11. vietā 15 klubu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi