Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Džeimss un Teitams atzīti par NBA februāra labākajiem spēlētājiem

Lebrons Džeimss no Losandželosas Lakers un Džeisons Teitams no Bostonas Celtics atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) februāra mēneša labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Džeimss par labāko tika atzīts arī janvārī un ir pirmais Lakers basketbolists kopš 2008./2009.gada sezonas, kurš pie balvām ticis divus mēnešus pēc kārtas. Iepriekš to iespēja nesen traģiski mūžībā aizgājušais Kobe Braients.  

Džeimss februāri desmit spēlēs vidēji mačā guva 26,0 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkuši bumbu un veic 10,1 rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Teitams NBA spēlē trešo sezonu, bet pie labākā spēlētāja balvas ticis pirmo reizi. Viņš 12 cīņās vidēji guva 30,7 punktus, izcīnīja 7,9 atlēkušās bumbas un veica 3,2 rezultatīvas piespēles.

Savukārt labākā debitanta balvas saņēmuši Ņūorleānas Pelicans uzbrucējs Zaions Viljamsons un Čikāgas Bulls aizsargs Kobija Vaits. NBA drafta pirmais numurs Viljamsons deviņās spēlēs vidēji guva 25,7 punktus, izcīnīja 6,2 bumbas zem groziem un veica 2,6 rezultatīvas piespēles, bet Vaitam tikpat mačos bija caurmērā 20,1 punkts, 4,0 atlēkušās bumbas un 4,1 rezultatīva piespēle.

Labākā trenera balvas aizceļoja pie Milvoki Bucks stūrmaņa Maika Badenholcera un Hjūstonas Rockets diriģenta Maika D'Antoni. Austrumu konferences līdere Bucks uzvarēja desmit no 11 spēlēm, bet "Rockets" tikpat mačos guva deviņus panākumus. Badenholcers par labāko atzīts otro reizi sezonā un piekto karjerā, bet D'Antoni ir desmit šādi apbalvojumi, no tiem pieci kopš 2016./2017.gada sezonas, kad viņš vada Rockets vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi