Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

NBA atceļ attīstības līgas talantu nometni

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības līga nolēmusi atcelt jauno talantu nometni, kas ik gadu tiek izmantota, lai novērtētu prasmīgākos spēlētājus, kuri ir soļa attālumā no NBA, vēsta portāls Eurohoops.

Pērn Elite nometnē piedalījās 40 basketbolisti, kuri varēja tikt izraudzīti 2019.gada draftā un vēl 40 prasmīgākie debitanti no attīstības līgas.

Tikmēr The Athletic apskatnieks Šems Karanija ziņo, ka NBA vadība ir izsūtījusi visām komandām aptaujas lapas, kurās jāveic balsojums par šī gada drafta kandidātiem. 

Iepriekš šomēnes NBA vadība jau atcēla drafta loteriju, nenosaucot iespējamo drafta norises datumu.

NBA izskata iespēju draftu šogad aizvadīt virtuāli, tāpat kā to darīja Nacionālā futbola līga (NBA) un Sieviešu nacionālā basketbola asociācija (WNBA).

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka NBA vadība 2-4 nedēļu laikā pieņems galīgo lēmumu par šīs sezonas likteni, lemts līgas valdes sanāksmē, vēsta Ziemeļamerikas medijs ESPN.

NBA bija pirmā profesionālā līga pasaulē, kura pieņēma lēmumu par sezonas pārtraukšanu. Spēles NBA nenotiek kopš 11.marta, kad pirmais saslimšanas gadījums līgā tika konstatēts Jūtas Jazz spēlētājam Rūdijam Gobēram.

Aprīļa vidū NBA un līgas spēlētāju asociācija (NBPA) vienojās par basketbolistu algu samazinājumu 25% apmērā, sākot ar 15.maiju. Šāds solis palīdzēs līgai veiksmīgāk cīnīties ar zaudējumiem, kas radušies nenotikušo spēļu dēļ.

Pēdējo reizi pilna NBA sezona netika aizvadīta 2011./2012.gada sezonā, jo līga un spēlētāju asociācija nespēja vienoties par koplīgumu. Togad pirmie dueļi tika aizvadīti ap Ziemassvētku laiku, bet kopumā sezona sastāvēja no 66 spēlēm.

NBA saslimšana ar Covid-19 vīrusu tika konstatēta Losandželosas Lakers, Denveras Nuggets, Bostonas Celtics, Detroitas Pistons, Jūtas Jazz un citās vienībās, taču smagi saslimšanas gadījumi nav fiksēti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi