Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

NBA līderi Bucks piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas

Spēlējot bez savainotā līdera Jaņņa Adetokunbo, Milvoki Bucks pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Denverā cieta trešo zaudējumu pēc kārtas.

Denveras "Nuggets" savā laukumā pārspēja Milvoki "Bucks" ar 109:95 (39:24, 23:30, 14:17, 33:24).

Džamals Murejs mājinieku labā guva 21 punktu un bija viens no sešiem Denveras komandas spēlētājiem, kuri sasniedza ar diviem cipariem rakstāmu skaitli gūtajos punktos. Pols Millsaps pievienoja "double-double" - 20 punkti un desmit atlēkušās bumbas -, bet Džeramijs Grānts pievienoja 19 punktus, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa.

Denveras vienība ar uzvaru savu bilanci uzlaboja līdz 43-21, tikai par zaudējuma tiesu atpaliekot no Rietumu konferencē otrajā vietā esošās Losandželosas "Clippers" komandas.

Milvoki klubs cīnījās bez sava līdera Adetokunbo, kurš ceļgala savainojumu guva piektdienas mačā zaudējumā Losandželosas "Lakers" "Staples Center" sienās.

Kails Korvers "Bucks" labā guva 23 punktus, mačā iesaistoties no rezervistu rindām un iemetot piecus trīspunktniekus.

Aizsargs Stērlings Brauns viņu atbalstīja ar 16 punktiem, centra spēlētājs Robins Lopess ar 11, bet uzbrucējs Devante Vilsons ar desmit punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Sakāve Milvoki joprojām ļauj kļūt par tikai trešo komandu līgas vēsturē, kas regulāro sezonu pabeigusi ar 70 uzvarām., taču tad "Bucks", kas jau ir ir kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, jāuzvar atlikušās 17 spēles. 

Citā spēlē pirmdien NBA čempione Toronto "Raptors" panāca viesu komandu uzvaru Soltleiksitijā, ar 101-92 (22:27, 29:30, 19:19, 22:25) pārspējot Jūtas "Jazz".

Paskāls Siakams un Seržs Ibaka "Raptors" labā katrs guva 27 punktus, Ibakam "double-double" pievienojot 13 atlēkušās bumbas, bet Siakamam - 11 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Kailam Lovrijam pa spēkam bija 21 punkts, piecas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvākais mājiniekiem ar 20 punktiem bija Džo Inglss.

Toronto ieņem otro vietu Austrumos aiz Milvoki ar 46 uzvarām un 18 sakāvēm, kamēr Jūtas klubs ir ceturtais Rietumu konferencē aiz "Lakers", "Clippers" un "Nuggets".

Visbeidzot Atlantas "Hawks" savā laukumā izcīnīja retu uzvaru, ar 143-138 (32:32, 34:31, 32:31, 24:28, , 9:9, 12:7) pieveicot Šarlotas "Hornets".

Atlantas vienība, kura atrodas Austrumu konferences pēdējā pozīcijā, tagad ar 20 uzvarām un 46 zaudējumiem apsteigusi Klīvlendas "Cavaliers".

Uzvarētājiem 31 punkts un 16 rezultatīvas piespēles Trejam Jangam, 28 punkti un 11 zem groziem izcīnītas bumbas Džonam Kolinsam, bet 22 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Kemam Redišam.

Viesiem Terijam Rozjēram izdevās sakrāt 40 punktus, ar "double-double" - 27 punkti un desmit rezultatīvas piespēles - izdevās izcelties Devontem Greiemam, bet 23 punkti Keilebam Martinam.

Latviešu pārstāvētajiem klubiem nākamās spēles būs otrdien, kas Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" uzņems Ņujorkas "Knicks", Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" dosies uz eksāmenu pie Rietumu konferences līdervienības Losandželosas "Lakers", bet Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks" viesosies pie Sanantonio "Spurs".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi