Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Neskatoties uz pieticīgo uzbrukumu, Kārlails slavē Porziņģa sniegumu aizsardzībā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē uzbrukumā neizcēlās ar pārlieku lielu aktivitāti, taču aizsardzībā viņš paveicis lielisku darbu, pēc uzvarētās spēles teica Dalasas Mavericks galvenais treneris Riks Kārlails.

Jau ziņots, ka Porziņģis otrdien guva septiņus punktus NBA regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Dalasas Mavericks komandai izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas. Mavericks viesos ar rezultātu 118:97 (24:24, 35:29, 25:22, 34:22) pārspēja Ņūorleānas Pelicans, kas kapitulēja jau sesto maču pēc kārtas. 

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no astoņiem divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja piecus metienus, pieļāva vienu kļūdu un četras reizes pārkāpa noteikumus. Mavericks ar Porziņģi laukumā iemeta par 13 punktiem mazāk nekā ielaida.

"Pārtraukumā runājām par aizsardzību. Spēles otrajā daļā mūs sagaidīja pamatīgs darbs aizsardzībā, bet pirmajā ceturtdaļā šajā spēles aspektā bijām labi. Otrajā ceturtdaļā viņiem nedaudz izdevās atrauties, tomēr mēs darījām visu, kas mūsu spēkos, saglabājot koncentrēšanos un degsmi," par savas komandas aizsardzību stāstīja Kārlails.

Galvenais treneris arī atzīmēja Porziņģa sniegumu aizsardzībā. Latvietis šajā spēlē jau pirmajā ceturtdaļā bloķēja četrus pretinieku metienus.

"Porziņģis šoreiz nebija tik jūtams uzbrukumā, taču aizsardzībā viņš darbojās lieliski. Kristaps aizsargāja grozu un izcīnīja daudz atlēkušās bumbas. Viņš bija noskaities, jo ātri iekrāja četras piezīmes, tomēr es tāpat viņu laidu laukumā arī trešajā ceturtdaļā," piebilda speciālists. 

Kārlails arī neslēpa, ka Porziņģis, ceturtdien pret Minesotas Timberwolves, visticamāk, nospēlēs vairāk par 18 minūtēm, kā tas bija spēlē pret Ņuorlēanas Pelicans.

Dalasas vienība pēdējās desmit spēlēs guvusi astoņus panākumus, bet šo izbraukuma sēriju izdevās aizvadīt ar perfektu bilanci (3-0). Mavericks ar 14 uzvarām 20 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi