Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Portāls: Kurucam var nākties atstāt jau trešo NBA komandu šosezon

Latvijas basketbolistu Rodionu Kurucu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Milvoki Bucks varētu nomainīt amerikāņu basketbolists Elaiža Braients, trešdien savā Twitter kontā vēsta tīmekļa resursa sportando.basketball žurnālists Emiliano Karkija.

Latvijas basketbolists šosezon ir spēlējis maz, turklāt jau piedzīvojis divas aizmainīšanas.

"Kurucs varētu būt ceļā uz šķiršanos no "Bucks", lai atbrīvotu vietu Braientam," "Twitter" kontā raksta Karkija, atsaucoties uz informācijas avotiem. "Paredzams, ka Braients pametīs Telavivas "Maccabi Playtika", lai pievienotos "Bucks"."

Izraēlas klubs gan tik viegli no viena no saviem līderiem nav gatavs šķirties, vēstīts tīmekļa vietnē "eurohoops.net".

Interneta portāls norāda, ka spēlētājam līgumā nav punkta par līguma izpirkšanu, un "Bucks" būs jāvienojas ar Telavivas vienību par aizsarga došanos uz Atlantijas okeāna otru pusi. "Bucks" drīkst iztērēt līdz 750 000 ASV dolāru (624 tūkstoši eiro) spēlētāja izpirkšanai, nepārkāpjot algu griestus.

"Maccabi Playtika" pēc neiekļūšanas Eirolīgas izslēgšanas spēlēs grib spēkoties par Izraēlas čempiona titulu, un Braients ir svarīga komandas sastāvdaļa sezonas brīdī, kad maiņu viņam atrast nebūs viegli.

Kurucs šosezon laukumā devies 21 spēlē, vidēji mačā spēlējot 5,9 minūtes, gūstot 1,5 punktus, izcīnot 1,1 atlēkušo bumbu un 0,5 reizes rezultatīvi piespēlējot.

Janvāra vidū Kurucs vairāku spēlētāju darījumā tika aizmainīts no Ņūdžersijas "Nets" uz Hjūstonas "Rockets", pretējā virzienā aizceļojot Džeimsam Hārdenam. Savukārt "Rockets" viņš pameta un "Bucks" pievienojās marta vidū.

"Nets" un "Bucks" komandās Kurucs šosezon devies laukumā pa piecām spēlēm, "Rockets" rindās - 11 cīņās.

Tikmēr Braients Izraēlas klubam neveiksmīgajā Eirolīgas sezonā laukumā devās visās 34 spēlēs, vidēji mačā laukumā atrodoties 23 minūtes un 19 sekundes, gūstot 9,8 punktus, izcīnot trīs bumbas zem groziem un divreiz rezultatīvi piespēlējot, kā arī 0,9 reizes pārķerot bumbu.

Jau ziņots, ka otrdienas mačā Milvoki "Bucks" savā laukumā pieveica Bruklinas "Nets" ar 124:118 (34:33, 32:25, 26:36, 32:24).

Kurucs palika uz "Bucks" rezervistu soliņa, spēlē neiesaistoties.

"Bucks" rindās Jannis Adetokunbo guva 36 punktus un sakrāja 12 atlēkušās bumbas. Pa 23 punktiem Krisa Midltona un Džrū Holideja, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles, kontā.

Tikmēr viesiem 38 punktus sakrāja Kairijs Ērvings, bet 36 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles Kevina Durenta kontā.

Milvoki komandas spēļu komentētājs Džims Peške, kurš bez pārtraukuma komentējis vairāk nekā 2000 komandas spēļu pēdējo 35 gadu laikā, paziņoja par došanos pensijā pēc šīs sezonas. Viņa kopējā televīzijas komentētāja karjera ir ilgusi 48 gadus.

"Bucks" ar 41 uzvaru 65 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu grupā, kamēr "Nets" ar 43 panākumiem 66 cīņās ir otrā.

Trešdien Milvoki komanda uzņems Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards".

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

pievienota 4.-6. rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi