Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Porziņģa 23+13 neglābj Dalasu no zaudējuma Celtics

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Lukas Dončiča prombūtnē atkal izcēlās ar double-double Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Dalasas Mavericks piekāpās vienai no līgas līdervienībām Bostonas Celtics.

Mavericks savā laukumā piekāpāsa Bostonas  Celtics ar 103:109 (29:29, 26:21, 18:26, 30:33. 

Porziņģis šajā duelī nospēlēja 37 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no 12 divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un piecus no astoņiem soda metieniem.

Viņa kontā bez 13 atlēkušajām bumbām bija arī divas rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, viena pārtverta piespēle un divas kļūdas, kā arī latvietis bija spiests atstāt laukumu ar sešām personiskajām piezīmēm, sakrādams +/- rādītāju +6.

20 punktus Mavericks vienībā guva Sets Karijs, 13 punkti Timam Hārdevejam junioram un double-double - desmit punkti un 11 rezultatīvas piespēles, kā arī septiņas atlēkušās bumbas - Džeilena Bransona kontā.

Pretinieku rindās ar 32 punktiem izcēlās Kemba Vokers, 26 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Džeilenam Braunam, bet 24 punkti un astoņas bumbas zem groziem Džeisona Teituma kontā.

Lielāko mača daļu vadībā bija mājinieki, tomēr pēc Grānta Viljamsa precīza trīspunktnieka nepilnu minūti pirms trešās ceturtdaļas beigām Celtics pārņēma vadību ar 76:73 un vairāk par rezultāta izlīdzināšanu pēdējās ceturtdaļas sākumā Mavericks basketbolistiem neļāva panākt.

Dalasas vienība ar 18 uzvarām 27 spēlēs atkāpusies uz ceturto vietu Rietumu konferencē, bet Celtics ar 18 panākumiem 25 cīņās pakāpies uz otro vietu Austrumos, piekāpjoties vien Milvoki Bucks.

Sestdien, 21.decembrī, Mavericks izbraukumā tiksies ar Filadelfijas 76ers, kas ar 20 panākumiem 29 mačos Austrumos ieņem piekto vietu un gribēs pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Jau ziņots, ka debiju NBA aizvadītajā naktī piedzīvoja Anžejs Pasečņiks, kurš trešdien kļuva par septīto latviešu basketbolistu, kurš spēlējis NBA.

Pasečņiks izcēlās ar deviņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, kamēr Dāvis Bertāns guva 26 punktus, viņu pārstāvētajai Vašingtonas Wizards mājās ar 109:110 (27:23, 31:29, 27:21, 13:25, 11:12) pagarinājumā zaudējot Čikāgas Bulls.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi