Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nākamgad PČ rallijkrosā Latvijas posmā skatītājus sagaida izmaiņas

Nākamajā gadā pasaules čempionāta rallijkrosā Latvijas posmā tiks mainīts sēdvietu sektoru izvietojums, vēsta etapa rīkotāji RA Events.

Jau rīt, 12.decembrī, Biļešu Serviss tirdzniecības vietās uzsāks Latvijas posma ieejas biļešu tirdzniecību. Ieejas biļetes cena būs atkarīga no izvēlētā skatīšanās sektora. Pirmās trīs tirdzniecības dienas, no 12. līdz14. decembrim, biļetēm būs pazemināta cena, sākot no 15 eiro.

"Nav noslēpums, ka rallijkross šobrīd piedzīvo pārmaiņu laikus, un līdz nākamās sezonas sākumam pieredzēsim vēl vairākus jaunumus un pavērsienus. Tanī pat laikā nemainīga 2019.gadā paliks Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA) paspārnē notiekošo sacensību hierarhija - rallijkross arī nākamgad būs viena no tikai četrām autosporta disciplīnām, kurā iespējams izcīnīt pasaules čempiona titulu - un viens no desmit nākamgad paredzētajiem posmiem notiks pie mums Latvijā," RA Events citē posma direktora Raimonds Strokša teikto.

Sekojot posma apmeklējuma un apmeklētāju tendencēm, nākamgad tiks mainīts sēdvietu sektoru izvietojums, lai pēc iespējas precīzāk un labāk pielāgotos lielākajai daļai skatītāju.

"Ja salīdzina ar 2018.gadu, nākamgad vairs nepiedāvāsim tribīni C, kas atradās meža zonā, pie lielā tramplīna. Noteikti kādam šis bija iemīļotākais sektors, bet mūsu rīcībā ir visi biļešu tirdzniecības dati, pēc kuriem noprotams, ka šis ir salīdzinoši vismazāk populārais sektors, bet katra atsevišķa sektora izveidei ir jābūt ekonomiski pamatotai. Kopā ar tribīņu uzbūves kompāniju Bender šo gadu laikā esam raduši tehnisku iespējamību palielināt tribīnes B ietilpību, lai arī nākamgad līdzvērtīgam skatītāju skaitam spētu nodrošināt sēdvietas. Turklāt, nākamgad tās visas atradīsies vien pāris minūšu attālumā no dalībnieku parka un fanu zonas," stāsta Strokšs.

Nākamajā sezonā pasaules rallijkrosa čempionātā būs desmit posmi. Pirmais etaps 5.-6.aprīlī notiks Abū Dabī, bet sezonas noslēgums būs 9.-10.novembrī Dienvidāfrikas Republikā.

Šosezon SuperCar klasē priekšlaicīgi par čempionu otro gadu pēc kārtas kļuva zviedrs Jūhans Kristofešsons, kamēr latvietis Jānis Baumanis bija devītajā vietā.

Pasaules čempionāta posms Rīgā notiks ceturto gadu pēc kārtas. Iepriekšējā vienošanās ar IMG Motorsport noslēdzās šogad, bet jauns ilgtermiņa līgums par posma rīkošanu nav izziņots.

Latvijas posms Biķernieku trasē, Rīgā, notiks 14.un 15.septembrī un tas būs pēc kārtas devītais etaps no desmit posmiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi