Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

WiFi lietotāju skaits mēneša laikā divkāršojies; lieto 35 000

Jūlijā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, bezmaksas_ WiFi _unikālo lietotāju skaits Latvijā dubultojies. Bezmaksas WiFi lietojuši 35 455 cilvēki, liecina Lattelecom apkopotie dati.

WiFi lietotāju skaita pieaugums saistāms ar sekmīgu bezvadu interneta popularizēšanu Dziesmu svētkos, kā arī veiksmīgu sadarbību ar pašvaldībām, informējot iedzīvotājus  par iespējām pieslēgties WiFi punktiem bez maksas. Tāpat arī novērojama pakāpeniska iedzīvotāju ieraduma veidošanās izmantot bezvadu internetu.

Visaktīvāk jūlijā bezmaksas WiFi lietojuši Rīgas, Liepājas, Jelgavas, Rēzeknes un Valmieras iedzīvotāji. Patlaban visvairāk bezmaksas WiFi punktu ir galvaspilsētā – vairāk nekā 450 bezmaksas WiFi punktu. Liepājā pieejami vairāk nekā 80 punkti, savukārt Jelgavā – vairāk nekā 60 punktu.

Lattelecom dati liecina – arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju novērtē interneta lietošanu bez maksas mobilajās ierīcēs. Vidēji viens bezmaksas Lattelecom WiFi lietotājs pieslēdzas bezvadu interneta punktiem līdz četrām reizēm mēnesī.

Kopumā Latvijā atvērti vairāk nekā 2000 bezmaksas WiFi punktu, kas tika atklāti, pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un pieprasījumam. Par iespēju lietot WiFi bez maksas šā gada pavasarī saņemtas vairāk nekā 260 000 balsis, kas 25 reizes pārsniedza sākotnējās prognozes par balsotāju aktivitāti vietnē atverwifi.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko