Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Diena izstādē Riga App Show rāda savas mobilās aplikācijas

Pirmā izstāde Latvijā mobilo ierīču lietotājiem Riga App Show no 9. līdz 11. novembrim norisinās Ķīpsalas izstāžu hallē. AS Diena tajā piedalās ar savām mobilo ierīču aplikācijām.

Ar telefona palīdzību lasīt presi jebkurā laikā un vietā, sekot kino jaunumiem, izmantojot aplikāciju Kino Diena, saņemt ikdienas humora devu ar Dienas Zirni – šīs un vēl citas iespējas piedāvā Dienas radītās mobilās aplikācijas ''Avīzes un žurnāli ienāk mobilajās platformās, jo tur ir mūsu auditorija. Aplikācijas radām tāpēc, lai bagātīgais saturs, kurš mums ir, nonāktu arī pie mobilo ierīču lietotājiem,’’ Dienas mediju galvenais redaktors Guntis Bojārs skaidro drukāto mediju izdevniecības attīstību mobilajās platformās.

Aplikācija Kino Diena piedāvā vispusīgu informāciju par filmām, ko izrāda Latvijas kinoteātros, ar Dienas kino kritiķu Ditas Rietumas un Normunda Naumaņa vērtējumiem. Savukārt īpaši planšetdatoriem radītais izdevums 5Diena (pieejams iOS un Android planšetdatoriem) apkopo nedēļas interesantāko notikumu aprakstus no AS Diena izdevumiem, kuri papildināti ar planšetdatora interaktivitātes iespējām. Sadarbībā ar Mammadaba Dienā tapusi aplikācija Sēnes Latvijā, drīzumā iznāks aplikācija Pasaku Tērvete par Tērvetes Dabas parku.

Gados jaunākajiem aplikāciju lietotājiem noteikti interesēs uzzināt vairāk par Izdevniecības Dienas Žurnāli veidoto žurnāla Ilustrētā Junioriem aplikāciju. ‘’Žurnāls Ilustrētā Junioriem ir ļoti populārs gan bērnu, gan vecāku vidū, un bērniem ir ļoti liela interese par mobilajām ierīcēm, tāpēc nolēmām, ka ir laiks veidot žurnālam aplikāciju,’’ stāsta Izdevniecības Dienas Žurnāli direktore un galvenā redaktore Inga Gorbunova. Aplikācijā Junioriem žurnāls ērti lasāms uz planšetdatora, patlaban tiek izstrādātas interaktivitātes iespējas. Aplikācijas lietotājiem ir pieejams arhīvs, kurā var lasīt Ilustrēto Junioriem no paša pirmā numura. 

Dienas stendā izstādes apmeklētāji var tikties ar aplikāciju izstrādātāju komandu no Dienas un sadarbības partnera E-Life Solutions un noskaidrot visus interesējošos jautājumus par Dienas aplikācijām. Svētdien plkst. 11.30 un 15.30 izstādes Show zonā visi interesenti ir aicināti uz Dienas aplikāciju prezentāciju Mobilā izdevniecība.

Izstādes darbalaiks šodien no plkst. 10 līdz plkst. 18.00. Gaidām jūs Dienas stendā!

Ja interesējaties par mobilo aplikāciju izstrādāšanas iespējām Dienā, rakstiet [email protected]!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko