Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pēc svētkiem pieaudzis pieprasījums pēc nelieliem kredītiem

Pēc Lieldienām ir pieaudzis pieprasījums pēc ātrajiem, īstermiņa kredītiem, kas dod iespēju nekavējoties aizņemties salīdzinoši mazas naudas summas, atklāj Nordic Finance pārstāvji, kas pārstāv vairākus Latvijas ātro kredītu aizdevējus.

Šāda statistika liecinot par to, ka iedzīvotāji sagaidījuši Lieldienas, pamanoties iztērēt vairāk līdzekļus neka plānots un tagad, lai sagaidītu nākamo algas dienu, nepieciešams nedaudz aizņemties.

"Ir tikai normāli, ka svētkos pieaug tēriņi. Cilvēki vēlas iepriecināt savus tuviniekus, kā arī kārtīgi atpūsties un tas visbiežāk prasa arī papildus finansiālus izdevumus. Ir cilvēki, kas aizņemas pirms svētkiem, turpretī citi to dara pēc tam," norāda Nordic Finance pārstāve Maija Miesniece.

Viņa stāsta, ka ja pirms svētkiem iedzīvotāji vairāk ņēmuši lielāka apjoma kredītus, plānojot brīvdienās doties kādā ceļojumā vai sagādāt sev vai citiem īpašu dāvanu – izdarīt lielāku pirkumu, tad pēc svētkiem priekšroka tiek dota ātrajiem kredītiem.

“Esam gandarīti, ka, vēršoties pie mums, cilvēki vienmēr jauta par kredīta un naudas atdošanas noteikumiem. Tas liecina, ka cilvēki ir kļuvuši atbildīgāki, izdarot lēmumu par aizņemšanos,” norāda M. Miesniece.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liela loma ir izglītībai

Lai gan Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma vēl ir salīdzinoši neliela un tikai attīstās, kopumā tā aug pareizajā virzienā. Jau patlaban ir vairāki veiksmes stāsti, kad biznesa sācēji izauguši par lie...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses