Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Skandināvu riska kapitālisti vēlas investēt Latvijas start-up uzņēmumos

Skandināvu riska kapitāla uzņēmums Creandum vēlas investēt Latvijas start-up uzņēmumos. Par uzņēmuma pārstāvi izvēlēts Latvijas lielākā IT uzņēmumu inkubatora TechHub Riga valdes priekšsēdētājs Andris K. Bērziņš.

A. K. Bērziņš kļuvis par Creandum Investīciju Padomnieku grupas daļu, kurā jau strādā Hjalmars Vinbladhs (Wrapp, Rebel vadītājs) un Anils Hansjī (bijušais Google Ventures vadītājs).

"Saredzam lieliskas iespējas ieguldījumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kur strauji palielinās aktīvas tehnoloģiju start-up sabiedrības. Mēs gribam tiešāku pieeju Baltijas startup sabiedrībai un Andris ir viens no tās vadošajām figūrām," saka Creandum firmas partneris Johans Breners.

"Es gribu atrast un palīdzēt attīstīt tās startup firmas Baltijas valstīs, kurām ir inovatīvas tehnoloģijas un radikāli biznesa modeļi. Ar saviem agrīnajiem ieguldījumiem tādās firmās kā Spotify, Wrapp un Videoplaza, Creandum komanda ir pierādījusi savas unikālās spējas palīdzēt šiem uzņēmumiem izsisties globālajos tirgos,” skaidro Andris K. Bērziņš.

Ar šo komandas papildinājumu, Creandum kļūst par pirmo Eiropas un ASV riska kapitāla firmu, kurai ir pārstāvis Baltijas valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses