Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Snoras vadītāja sieva draud izrēķināties ar Snoras lietas izmeklētājiem

Vakar pēcpusdienā Saloču (Grenctāles) robežkontroles punktā uz Lietuvas-Latvijas robežas muitas darbinieki aizturējuši un konfiscējuši Snoras bankai piederošu automašīnu Mercedes Benz, ko vadījusi Raimonda Baranauska sieva Sigita Baranauskiene, atstājot sievieti uz ceļa, ziņo Lietuvas mediji.

Muitas kriminālpārvaldes pārstāvis J. Rimkevicius portālam Balsas.lt skaidroja, ka automašīna pārtverta pēc Finanšu noziegumu izmeklēšanas dienesta pieprasījuma. “Tā ir daļa no procedūrām, kas paredzētas, lai arestētu Snoras bankas aktīvus," viņš paskaidrojis. Pagājušajā nedēļā pēc Ģenerālprokuratūras pieprasījuma ir apcietināti visi Snoras bankas aktīvi.

Noskaidrots, ka S. Baranauskienė vēlējās izceļot no Lietuvas, lai tiktos ar savu vīru. Saskaņā ar oficiālajiem datiem, sieviete nav apcietināta, bet tikai konfiscēta mašīna, ar ko tā braukusi. Viņai piedāvāts pārkāpt citā mašīnā, kas viņu nogādātu mājās, ko viņa nav vēlējusies. Laikraksts Republika savukārt vēsta, ka pēc mašīnas konfiskācijas, baņķiera sieva atstāta klajā laukā, līdz viņai no Viļņas pakaļ atbraukusi meita un aizvedusi uz Rīgu.

Sadusmota par notikušo mašīnas pārmeklēšanu un tās konfiskāciju sieviete laikrakstam Respublika izteikusies ka līdzīgi kā norvēģis [par terorismu apsūdzētais Breivīks – red.] vēlas paņemt ieroci un nošaut visus šajā lietā iesaistītos.

Kā ziņots Andersa Bēringa-Breivīka sarīkotajā slaktiņā - bumbas sprādzienā Oslo centrā un apšaudē Ūteijas salā – 22. jūlijā nogalināti 77 cilvēki, bet vēl 150 ievainoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses