Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

T/C Dole jauns īpašnieks - Maltā bāzētā Hili Properties

Maltā bāzētais nekustamo īpašumu investīciju uzņēmums Hili Properties pabeidzis tirdzniecības centra Dole iegādi Rīgā, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Tirdzniecības centrs Dole ir jaunākais papildinājums Hili Properties starptautiskajam komerciālo nekustamo īpašumu portfelim, kas ietver nekustamos īpašumus Baltijas valstīs, Rumānijā un Maltā. Hili Properties portfelis šobrīd sasniedz 125 miljonus eiro. Uzņēmuma pēdējais nozīmīgais iegādes darījums Baltijā tika īstenots 2015. gadā, kad Hili Properties iegādājās deviņus mazumtirdzniecības kompleksus Rīgā un tās apkārtnē.

Hili Properties ietilpst Maltā bāzētā uzņēmumu grupā Hili Ventures

Trīs stāvus augstajai tirdzniecības centra Dole ēkai ir 8000 kvadrātmetru liela nomas platība, un tajā šobrīd atrodas vairāk nekā 60 nomnieki. Šobrīd ir iznomāti 95% tirdzniecības centra platības, un starp nomniekiem ir lielveikalu tīkls Rimi, ātrās ēdināšanas restorāns Hesburger, kā arī skaistumkopšanas un saimniecības preču veikals Drogas.

"Tirdzniecības centra Dole iegāde ir daļa no mūsu plāna paplašināt portfeli strauji augošās pilsētās Baltijā un visā Eiropā, un tam ir stratēģiska nozīme," norāda Hili Properties izpilddirektore Sandra Mūrniece. 

Top komentāri

Aleksandrs
A
Un kuri darboņi no Lv, ir šā Maltas uzņēmuma īpašnieki? Kkā par Lv nezkāpēc pārsvarā interesējas uzņēmumi no ofšoriem. Tas tak nav nejauši.
Varakļāni
V
Nezināju ka čangaļi no Maltas ir tik bagāti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mainās klientu apkalpošana

Domāju, ka patlaban vien retais apšaubīs to, ka mākslīgais intelekts (MI) ir daudzu jomu nākotne. Pasaules pieredze rāda, ka tieši klientu apkalpošanā MI tiek ieviests ātri, saskatot gandrīz nei...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses