Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Binde: Es pat necenšos saprast, ko Dombrovskis runā

Latvijas Mobilā telefona (LMT) tālākais liktenis uzņēmuma prezidentam Jurim Bindem neesot skaidrs jau 13. gadu, raksta Neatkarīgā. "Pēdējie paziņojumi ir apmēram tādi: piedāvātā cena neesot atbilstoša," viņš norādījis valdības oficiālo viedokli par LMT.

Jautāts, kāpēc vispār vajadzētu pārdot uzņēmumus, kas valsts budžetā ienes līdzekļus, Binde atbildējis, ka "šo jautājumu vajadzētu uzdot [premjeram Valdim] Dombrovskim (Vienotība)."

Komentējot premjera iespējamo atbildi, LMT prezidents gan norāda, ka "pat īpaši necenšas saprast, ko viņš runā". "Tās ir trafaretas frāzes, kas cilvēku lielākajai daļai vispār nav saprotamas. Tā pati budžeta konsolidācija ekonomikā nenozīmē to, ko ar to saprot Dombrovskis," stāsta Binde.

Skaidrojot savu attieksmi pret Latvijas pieeju konsolidācijai, viņš min salīdzinājumu ar stāstu par kazu. "Kādai kuplai ģimenei ir ļoti slikti sadzīves apstākļi, visi dzīvo, saspiedušies mazā istabiņā. Ģimenes tēvs prasa padomu kādam vīram - ko darīt? Tas saka: ieved istabā kazu. Ģimenes tēvs ir izbrīnā: kādu kazu, mums jau tāpat vietas nav! Nekas, vīrs saka, ieved gan. Labi, viņš tā arī izdara. Pēc kāda laika gudrais vīrs atnāk pie nelaimīgā ģimenes tēva un saka: tagad izved ārā to kazu. Tēvs izved ar. Nu, un kā tagad ir? - jautā gudrinieks. Ai, cik tagad mums ir laba dzīve! - priecājas ģimenes tēvs. Šī pārspīlētā "konsolidācija" mūsu valsts ekonomikā tas pats kazas sindroms vien ir," skaidro LMT prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses