Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Caur Baltijas valstīm veido jaunu telekomunikāciju maršrutu starp Rietumeiropu un Krieviju

Vācijas telekomunikācijas uzņēmuma _ Deutsche Telekom AG_ vairumtirdzniecības struktūrvienība _Deutsche Telekom International Carrier Sales &  Solutions_ (ICSS) un Lattelecom ir parakstījuši vienošanos par kopīgu Baltijas Telekomunikāciju Maģistrāles izveidi.

Plānots, ka šī maģistrāle varēs apkalpot nepārtraukti augošo interneta noslodzes pieprasījumu starp Rietumeiropu un Krieviju caur Baltijas valstīm.

Puses sadarbosies, lai izveidotu vienotu optisko šķiedru  infrastruktūru caur Baltijas valstīm, Poliju un Vāciju, kurā tiks izmantota modernākā tīklu tehnoloģija, kas spēs nodrošināt līdz n*10 Gbps lielu pārraides ātrumu. Baltijas Maģistrāle nodrošinās augstākās kvalitātes datu pārraidi ar nepieredzēti zemām aizturēm tīklā. Papildus savām mītnes valstīm, puses veiks nozīmīgus ieguldījumus Polijā un Lietuvā, lai izveidotu Baltijas Maģistrāli.

"Sadarbojoties ar Lattelecom, mēs uzņēmumiem Baltijā un aiz tās robežām sniedzam piekļuvi nākamās paaudzes Eiropas tīklam. Baltijas valstīs, tāpat kā Krievijā, ievērojami pieaug tīkla resursu pieprasījums un līdz ar Baltijas Maģistrāles izveidi mēs kopīgiem spēkiem visam reģionam varēsim nodrošināt uzlabotus apstākļus  elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanai," saka ICSS vecākais viceprezidents Holgers Magnusens.

"Baltijas Telekomunikāciju Maģistrāle ir starptautiskas nozīmes projekts, jo tā Krievijas un kaimiņvalstu telekomunikāciju operatoriem  nodrošinās ģeogrāfiski īsāko ceļu datu plūsmai uz Eiropu un pārējo pasauli," skaidro Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses