Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ELVI apgrozījums pirmajā pusgadā audzis par 19%

Šā gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar tādu pat periodu pērn, Elvi veikalu tīkla kopējais apgrozījums pieaudzis par 19%, liecina provizoriskie dati. Elvi zīmola turētāja SIA _Pārtikas tirdzniecības apvienība _komercdirektore Laila Vārtukapteine uzsver, ka uzņēmums strādājis veiksmīgi un šis pieaugums vērtējams kā pozitīvs.

"Ņemot vērā faktu, ka šī gada sākumā tīkla apgrozījuma pieaugums pirmajā pusgadā tika prognozēts 16% robežās attiecībā pret pērno gadu, esam gandarīti, ka pieaugums ir lielāks," stāsta L. Vārtukapteine.

2012. gada pirmajos sešos mēnešos Elvi veikalu tīkls ir atvēris septiņus jaunus veikalus kā Rīgas apkaimē, tā Latvijas novados. "Šogad aktīvākais reģions ir Vidzeme, kā arī tie mūsu sadarbības partneri, kuri atver jau otro vai trešo ELVI franšīzes veikalu," uzsver L.Vārtukapteine, piebilstot, ka šī gada beigās visā Latvijā jau varētu darboties 100 Elvi veikali.

"Kā vienu no sekmīgākajiem Elvi franšīzes partneriem varu minēt SIA Anvis, kurš Rīgā Lāčplēša ielā atvēra pirmo veikalu 2010. gada augustā, bet 2011. gadā kāpinājis savu apgrozījumu vismaz par trešdaļu, savukārt šogad uzņēmuma apgrozījuma pieaugums ir ap 26%,” stāsta L.Vārtukapteine. SIA Anvis šogad Piņķos atvēris jau savu trešo veikalu ar Elvi zīmolu.

Savukārt SIA Aniva veikals Mārupē iestājās Elvi tīklā 2011.gada jūnijā un šobrīd ik mēnesi tā apgrozījums pieaug par vidēji 40%. "Lieliskie darbības rādītāji ļāva uzņēmuma īpašniekiem atvērt vēl divus veikalus 2011.gadā un tikpat arī šogad! Arī SIA Ajda veikals Rīgā, Biķernieku ielā pēc iestāšanās Elvi tīklā uzrāda apgrozījuma pieaugumu par vidēji 24% mēnesī, savukārt SIA Artavs veikals Rūjienā kāpinājis apgrozījumu par vidēji 15% mēnesī," informē L.Vārtukapteine, piebilstot, ka tas apliecina, ka veikalu tīkla Elvi savulaik izvēlētā politika, - attīstīties un paplašināties franšīzes veidā, ir sevi attaisnojusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses