Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lesjofors Springs Liepājā plāno būvēt jaunu ražotni

Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas uzņēmums (SEZ) Lesjofors Springs LV Liepājā vēlas būvēt_ _jaunu ražotni__, savukārt uzņēmums Unicentrs - izveidot transporta novietni un servisa bāzi, Rietumu Radio informējusi Liepājas SEZ sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Ratniece.

Pēdējā sēdē SEZ valde apstiprināja iepriekš ar Lesjofors Springs noslēgto zemes nomas tiesību rezervēšanas līgumu par nekustamo īpašumu Ģenerāļa Baloža ielā 20/22. "Tas bija nepieciešams, jo uzņēmums ir sācis projekta sagatavošanu iesniegšanai Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā programmā "Augstas pievienotās vērtības investīcijas", kura ietvaros Liepājā plānots būvēt jaunu ražotni," skaidroja Ratniece.

Uzņēmums dibināts 2003. gadā, un pašlaik tā ražotne atrodas Liepājas biznesa centrā. Lesjofors Springs LV pašlaik nodarbina 83 darbiniekus un ražo štancētus slokšņu produktus, atsperes un cita veida produkciju.

Tikmēr uzņēmums Unicentrs, kas nodarbojas ar transporta pakalpojumu sniegšanu mežizstrādes nozares uzņēmumiem un pašlaik nomā teritoriju Grobiņā, tuvākajā nākotnē vēlas izveidot savu transporta novietni un servisa bāzi Liepājā. SEZ valde rezervēja zemesgabala Pulvera ielā 30 un Pulvera ielā 32 nomas tiesības uzņēmumam uz vienu gadu. Uzņēmumā Unicentrs pašlaik strādā 38 darbinieki un tā īpašumā ir 11 kokvedēji.

Rietumu Radio informēja Liepājas Attīstības pārvaldes vadītāja vietnieks Mārtiņš Ābols, šogad Karostā plānots sākt projektu par uzņēmējdarbības pamatinfrastruktūras izveidi. "Projekta ietvaros Karostā sakārtos vienu ielu un tai blakus esošās teritorijas, ko varēs izmantot uzņēmējdarbības veikšanai," skaidroja Ābols, piebilstot, ka "pilsēta tur paredz jaunu rūpniecisku projektu attīstību".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses