Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Nodod ekspluatācijā dzīvojamo ēku kompleksu Ēbeļmuiža

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA YIT Celtniecība, investējot vairāk nekā 2 milj. latu, nodevis ekspluatācijā piecu dzīvojamo ēku kompleksu Ēbeļmuiža Ziepniekkalnā. Ekspluatācijas brīdī projektā Ēbeļmuiža ir pārdoti aptuveni 25% dzīvokļu.

Daudzdzīvokļu ēku komplekss Ēbeļmuiža sastāv no piecām trīsstāvu dzīvojamām ēkām, kur katrā no tām ir pieejami 17 dzīvokļi ar vienu līdz četrām istabām platībā no 33 - 81 kv.m. Kompleksa dzīvokļi ir izstrādāti ar ērtu un racionālu plānojumu, ēkas atbilst augstākajiem energoefektivitātes standartiem, par ko liecina izsniegtie energo sertifikāti. Katrā dzīvoklī ir iespējams individuāli uzskaitīt patērēto siltumu. Visi dzīvokļi ir pieejami ar pilnu gala apdari.

"Uzskatām, ka Latvijas nekustamā īpašuma tirgū joprojām trūkst kvalitatīvu dzīvokļu un interese par tiem ir samērā liela, ko apliecina gan projekta Riverstone pārdošanas rezultāti - pārdoti vai rezervēti pilnīgi visi dzīvokļi, gan nesenās projektā Ēbeļmuiža organizētās atvērto durvju dienas, kas pulcēja vairāk nekā 350 interesentus. Bez projekta Ēbeļmuiža šogad mums ir paredzēts nodot ekspluatācijā vēl divus objektus, kuri arī atrodas zaļā vidē un kuros ir pieejami dažādu cenu kategoriju dzīvokļi," stāsta YIT Celtniecība valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Daudzdzīvokļu ēku komplekss Ēbeļmuiža atrodas pie paša Ēbeļmuižas parka Ziepniekkalnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses