Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vīrusam var sekot ekonomikas recesija

Jaunā koronavīrusa uzliesmojuma ietekme uz ekonomiskajiem procesiem kļūst aizvien neparedzamāka. Saistībā ar vīrusa uzliesmojumu un draudiem samazināt globālo ekonomisko izaugsmi jau vairākas nedēļas pasaules finanšu tirgi dzīvo ar trauksmes sajūtu, kura šīs nedēļas pirmdienā izvērtās vētrainā investīciju ziņā riskantāko finanšu aktīvu izpārdošanā.

Top komentāri

ta nu gan
t
Kaut kādi idioti ar to savu ekonomisko recesiju! Varētu padomāt, ka no ekonomiskās recesijas mirst. Vajag taču izšķirt prioritātes. Vai tad Ķīnai negribējās ekonomikas izaugsmi? Bet viņi saprata, ka slimība nesīs vēl lielākus zaudējumus, pasēdēja mēnesi pusotru karantīnā un nu jau uz visu lielo Ķīnu ir ~20 saslimušie dienā. Turpretī Itālija, kas droši vien negribēja "paniku", jo tad taču cietīs tūrisma bizness, tagad nezin, kur līķus izvietot. Nu un vai dēļ problēmas nerisināšanas ekonomika necietīs vēl vairāk?
krējums skābais
k
Ei nu ej? Nevar būt? Kāds neviltots izbrīns bāleliņa apjukušajā, padumjajā sejā? Nu Latvijas bankas un ekonomikas gaišreģiem ir atvēries bezismēra logs dižmuldēšanai. Pašsaprotamas lietas tiek uztvertas kā nebijuši brīnumi... Province, kā teica mana labā profesore Kačālova. Bonusā Mērnieku laiki, autori Reinis un Matīss Kaudzītes 1879 gads. Realizācija - Latvija 2020.gads
Irlielāmērāticams
I
ka sekos arī... ja katru dienu piecas reizes piesauks ... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses