Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pūce: No Šuplinskas gaidām piedāvājumu, kā bērniem nodrošināt kvalitatīvu izglītību

No izglītības un zinātnes ministres Ilgas Šuplinskas (JKP) gaidām skaidru piedāvājumu, kā bērniem nodrošināt kvalitatīvu izglītību, šodien Latvijas attīstībai kongresā sacīja tās priekšsēdētājs, Attīstībai/Par! (AP) līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce.

Politiķis pauda viedokli, ka pašlaik nav redzams konsekvents redzējums, kā izglītības sektors izskatīsies gan pēc dažiem, gan pēc 20 gadiem. Pūce prognozēja, ka par to, kāds tas būs, gaidāmas smagas diskusijas.

LA līderis piebilda, ka Šuplinska ir aktīva vairākos jautājumos, tajā skaitā arī tādā, kur Pūce pats neuzskatītu par lietderīgu ministra enerģijas izmantošanu.

Runājot par AP atbildības jomā esošo veselības aprūpi, Pūce norādīja, ka būs jāatrod, kā panākt, lai iedzīvotājiem ir pieejama labas kvalitātes medicīnas pakalpojumi. Viņš norādīja, ka "bezvaras" laikā pirms valdības izveidošanas tika pieņemts lēmums par mediķu atalgojumu paaugstināšanu, lai gan tam nebija un nav pieejami līdzekļi.

Pūce norādīja, ka mediķiem ir jādod reāls solījums, ar kādu pieaugumu un kādā laikā var rēķināties, un pēc tam šis solījums ir arī jāpilda.

Kontekstā ar 2021.gadā paredzētājām Rīgas domes vēlēšanām politiķis pauda cerību, ka šoreiz vienā sarakstā izdosies konsolidēt līdzīgi domājošos politiskos spēkus.

Šodien notiekošais Latvijas attīstībai kongress pieteikts, kā "vērtību un satura" sanāksme. Tajā paredzēts prezentēt arī partijas jauno vizuālo identitāti.

Top komentāri

Dzile
D
No Puces gaidam, lai savu pieguletaju Zaigu nestumj uz bezjedzigu un Latvija nevienam nevajadzigu iestadijumu, kura par neko nedarisanu sanems lielu algu un lielus socialos maksajumus pensijas fonda un tas viss uz apzagtas Latvijas tautas rekina. Interesanti, cik tad ir ieplanots tai dienas zagliem Zaigai Pucei maksat lielu algu, 1500€, 2000€...../menesi lielu algu? Un kas, kur Latvija ir jaintegre, vai kads var atbildet uz so jautajumu? Kas ir jadara, tad tas ir janojauc Uzvaras parka okupacijas piemineklis un visa Latvijas valsts terirorija ir janodrosina izglitibas iegusana, apmacibas 100% Latvijas valsts valoda- latviesu valoda un tad Latvija vares klapet ciet desmitiem biroju, ofisu...un pietiks naudas pedegogu, meddarbinieku algam.
Kajs
K
Kartejie idioti plosas....tikai ieklausaties sajos bezjedzigajos vardu salikumos.....jauno vizualo identitati... Cik ilgi vel sie idioti turpinas izlaupit Latvijas valsti. Skeles, Lesinska/ slesere skolnieki Pabriks, Puce, Pavluats, Vinkele.....?
Pūce sasparojies
P
Piedāvās tagad arī kvalitatīvu izglītību!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē