Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krievijas televīzija: Krievija pārtraukusi uguni Ukrainā

Krievijas valsts televīzija piektdien vēsta, ka Ukrainā pusdienlaikā pēc Maskavas laika [plkst.11 pēc Latvijas laika] Krievijas armija pārtraukusi uguni visā frontes līnijā.

"Pusdienlaikā šodien visā kontakta līnijā stājās spēkā uguns pārtraukšanas režīms. Tas turpināsies līdz 7.janvārim," ziņo "Pervij kanal".

Kā ziņots, Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien uzdeva aizsardzības ministram Sergejam Šoigu ieviest uguns pārtraukšanas režīmu uz 36 stundām visā frontes līnijā Ukrainā pareizticīgo Ziemassvētku laikā. Putins arī aicināja Kijivu sekot Krievijas piemēram.

Ukraina ir noraidījusi Putina aicinājumu, uzskatot to par propagandas žestu un viltību.

"Banāls triks. Tur nav ne mazākās vēlmes izbeigt karu. Turklāt atgādināšu, ka tikai Krievija ar raķetēm un lidrobotiem uzbrūk civiliem objektiem, tajā skaitā reliģisko rituālu vietām, un to dara tieši Ziemassvētku dienās. Tāpēc vēlreiz - nevajag reaģēt uz Krievijas Federācijas vadības apzināti manipulatīvām iniciatīvām," norādījis Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska padomnieks Mihailo Podoļaks.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Meklējot atbildīgos, jāsāk ar Āboltiņu

Jaunās Vienotības toreizējais ģenerālsekretārs Artis Kampars 12. Saeimas vēlēšanu naktī uzstājīgi lūdzis IT kompānijai SOAAR, kura gadiem ilgi gādāja par vēlēšanu tehnisko norisi, lai tās vadītājs Re...

Viena uzņēmuma likums

Absolūtā triecientempā valdībai un Saeimai "cauri tika izdzīti" grozījumi Likumā par budžetu un finanšu vadību, kas paredz valstij iespēju iegādāties jaunemitētus fiksēta ienākuma vērtsp...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē